Menu


Η ιστορία για τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, όταν ο Δημήτρης, ένας παντρεμένος πλούσιος επιχειρηματίας, γνωρίζεται και έχει μια εφήμερη ερωτική περιπέτεια με τη Βίκυ, μια νεαρή γοητευτική κοπέλα.Λίγο καιρό μετά, η Βίκυ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη. Οταν του το λέει, εκείνος αρνείται κάθε ευθύνη και η Βίκυ, δυναμική και αυθόρμητη, αποφασίζει να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της. Την ίδια στιγμή, η νόμιμη γυναίκα του Δημήτρη μένει επίσης έγκυος, γεγονός που σκορπά μεγάλη χαρά στην οικογένεια.Ολα αυτά τα χρόνια, τα δύο παιδιά του Δημήτρη, το νόμιμο και το νόθο, ο Αρης και ο Σταύρος, μεγαλώνουν κάπου στην Αθήνα και το ένα αγνοεί την ύπαρξη του άλλου. Πολύ διαφορετικός είναι φυσικά και ο τρόπος που ανατρέφονται: Ο Αρης μεγαλώνει πλουσιοπάροχα, έχοντας όλη την αγάπη, την αφοσίωση και την πολυτέλεια της πλούσιας οικογένειάς του, την ίδια στιγμή που η Βίκυ προσπαθεί να μεγαλώσει τον Σταύρο, δουλεύοντας καθημερινά και πολλές ώρες σαν οδηγός ταξί.









Οι δρόμοι των δύο παιδιών συναντιούνται δεκαοκτώ χρόνια μετά, όταν ο Αρης μετά το Λύκειο θα φοιτήσει σε ένα από τα πιο πλούσια και κλειστά ιδιωτικά κολέγια της Αθήνας, με την οικονομική βοήθεια φυσικά της οικογένειάς του, ενώ ο Σταύρος θα κερδίσει σε ένα διαγωνισμό μια υποτροφία με την οποία ως εξαιρετικό μαθηματικό μυαλό θα μπορέσει να φοιτήσει στο ίδιο κολέγιο με τον Αρη.
Η σειρά θα μας δείξει ότι από την πρώτη στιγμή τα δύο παιδιά θα έχουν μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τους σε όλους τους τομείς: Από το μπάσκετ, στο οποίο και οι δύο είναι άσοι, στους υπολογιστές, στα μαθηματικά που λατρεύουν και οι δύο αλλά κυρίως στις γυναίκες. Μια συμφοιτήτριά τους, η Φαίη, θα αποτελέσει το «μήλον της έριδος» μεταξύ τους και θα γίνει η αιτία όλος αυτός ο ανταγωνισμός που έχουν μεταξύ τους να φτάσει στο κατακόρυφο. Τη διεκδικούν με το ίδιο πάθος και οι δυο, με αποτέλεσμα οι καβγάδες τους να γίνουν η αιτία οι καθηγητές να καλέσουν τους γονείς τους στο κολέγιο. Και τότε μυστικά και ψέματα μπλέκονται σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων των ηρώων…

Αλέξανδρος σταύρου

Ελισάβετ Μουτάφη

Άντα Λιβιτσάνου

Αθηνά Οικονομάκου

Δημήτρης Λιακόπουλος

Γιάννης Δρίτσας

Ανδρομάχη Μαρκοπούλου

Γιώργος Κορμανός

Ηλέκτρα Τσακαλία

Ορέστης Τρίκας

Μυριέλλα Κουρέντη

Δημήτρης Παπαδάκης

Ειρήνη Σταματίου

Νάστια Βραχάτη

Βασιλική Αγγελή

Στέφανος Μουαγκιέ

Νίκη Γρανά

Βιβή Κόκκα

Χαρά Μακρυστάθη

Μόνικα Mcshane

KLEMMENA ONEIRA ITHOPOIOI

Δημοσίευση σχολίου

 
Top