Menu

martina stoessel violetta epeisodia skai - Βιολέτα επεισόδια ΣΚΑΪ.Η Βιολέτα, μια ταλαντούχα έφηβη από την Αργεντινή, ζει εδώ και χρόνια με τον πατέρα της στη Μαδρίτη. Οι δυο τους αποφασίζουν να επιστρέψουν στο Μπουένος Άιρες - κι έτσι, μια καινούργια ζωή για τη Βιολέτα, γεμάτη νέους φίλους, καρδιοχτύπια και πολλή μουσική, μόλις ξεκινά!
Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η Βιολέτα αφήνει τη Μαδρίτη μαζί με τον πατέρα της, τον Χέρμαν, και επιστρέφει στην Αργεντινή. Δε χαίρεται όμως και πολύ που γυρίζει στο σπίτι των παιδικών της χρόνων, καθώς τώρα λείπει από εκεί η μητέρα της, που την έχασε πριν από αρκετά χρόνια. Επίσης, δεν ανυπομονεί καθόλου για το πάρτι της επιστροφής που της ετοιμάζει η Τζέιντ, η στρυφνή φιλενάδα του πατέρα της. Εν τω μεταξύ, στο Studio 21 η Άντζι πληροφορείται ότι η ανιψιά της, η Βιολέτα, έχει επιστρέψει στην Αργεντινή, και ο Πάμπλο την ενθαρρύνει να πάει στο σπίτι της να τη δει. Στο σπίτι όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου ήσυχα..
Η Βιολέτα ... έρχεται από τη Δευτέρα 17/03, καθημερινά στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ !
Πρωταγωνιστούν: Diego Ramos (Χέρμαν), Martina Stoessel (Βιολέτα), Jorge Blanco (Λεόν), Mercedes Lambre (Λουντμίλα), Clara Alonso (Άντζι), Florencia Benitez (Τζέιντ), Lucien Dodge (Τόμας)








Δημοσίευση σχολίου

 
Top