Menu

Η ζωή είναι ταξίδι (και περιπέτεια). Με αυτή τη δήλωση - σήμα κατατεθέν η νέα τηλεοπτική εκπομπή «World Party» θα μας ταξιδέψει από την Τρίτη 11 Μαρτίου στις πέντε ηπείρους.Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δυο κολλητοί από τη Θεσσαλονίκη που έχουν την κίνηση (και την μετακίνηση) στο dna τους, είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο.Ταξιδιάρες ψυχές, ελεύθερα πνεύματα και ανήσυχα μυαλά που όπως συνηθίζουν να λένε «ζεις μόνο μια φορά». Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στη Νέα Γουινέα. Σερφ στην Αυστραλία. Σούμο στην Ιαπωνία. Σαφάρι στη Ζάμπια. Κολύμπι με καρχαρίες στη Νότιο Αφρική. Φιλοτέχνηση γκραφίτι στις βραζιλιάνικες φαβέλες αλλά και χτίσιμο σπιτιών για παιδιά στα βάθη της Αφρικής.



Σε μια πρωτόγνωρη για την ελληνική τηλεόραση εκπομπή, η πρεμιέρα του «World Party» στην τηλεόραση του Alpha μας μεταφέρει στην Αφρικανική Ζάμπια. Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο; Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης τολμούν μια swing βουτιά και μια κατάδυση στους καταρράκτες της Βικτόρια. Μια απρόοπτη γνωριμία με ένα μάγο θα τους λύσει όλα τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής τους στην υπαίθρια αγορά της πρωτεύουσας. Δε θα παραλείψουν να συναντήσουν τον βασιλιά της ζούγκλας. Θα ανταμώσουν με ένα γιατρό που εξειδικεύεται σε «ευαίσθητα» θέματα. Θα επισκεφτούν ένα σχολείο στη Ζάμπια με σκοπό να διαδώσουν το σύνθημά τους «like Greece nowhere».



Ταξίδια στις πιο όμορφες και συναρπαστικές γωνιές του πλανήτη. Ματιές σε άγριες και εξωτικές περιοχές. Το «World Party» δεν είναι απλά μια ταξιδιωτική εκπομπή. Είναι μια κοσμοθεωρία που κρατά το ποδήλατο της ζωής πάντα σε κίνηση.



Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν. Η περιπέτεια αρχίζει την Τρίτη 11 Μαρτίου, στις 22.30, στην τηλεόραση του Alpha.



World Party

Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης
Σκηνοθεσία: Σάκης Τανιμανίδης
Εικονοληψία: Θοδωρης Πλακιδης, Γιωργος Λεντζας
Βοηθός παραγωγής: Γιώργος Λέντζας
Μοντάζ: Γιάννης Κελίδης
Παραγωγή: Entrinno Productions

Δημοσίευση σχολίου

 
Top