Menu


​EPEISODIA 23-24-25-26-27-28-29 ONEIRO ITAN VIDEO ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27-28-29
Επεισόδιο 23 – Δευτέρα 22/9/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Η Στέλλα ζητά από τον Πάνο να είναι και πάλι μαζί αλλά αυτός αρνείται και τότε αυτή ξεκινά να σκέφτεται διάφορα. .Ο Αντώνης ζητά από την Ήβη να περάσουν μαζί μακριά το επόμενο Σαββατοκύριακο με στόχο να της αποσπάσει νέες πληροφορίες για την Αγγελική, γιατί έχει αρχίσει να πιστεύει πως όλη η υπόθεση έχει πολλά ερωτηματικά. Έτσι ο Πάνος αρχίζει να ζηλεύει τον Αντώνη διότι πιστεύει πως το ταξίδι αυτό γίνεται για να περάσουν όμορφες στιγμές…

Επεισόδιο 24 – Τρίτη 23/9/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις με την Ελπίδα να μαθαίνει πως η Ήβη δεν έφυγε με τον Αντώνη και πως αυτός της είχε κλίσει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Ζητά έτσι από τον Πάνο να τους παρακολουθήσει, αυτός τους βλέπει σε πολύ τρυφερές στιγμές και τραβά φωτογραφίες. Από την άλλη πλευρά η Άννα μαθαίνει πως περιμένει παιδί.

Επεισόδιο 25 -Τετάρτη 24/9/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Ο Αντώνης γρήγορα καταλαβαίνει πως η Ήβη κρύβει πολλά πράγματα και πως η Αγγελική ζει. Καταφθάνοντας στο σπίτι αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά με αυτό τους γονείς της. Και ενώ πηγαίνει εκεί για να τους ενημερώσει τελικά δεν θα το καταφέρει μιας και η Ελπίδα εξοργισμένη θα του δείξει τις φωτογραφίες που τον δείχνουν με την Ήβη.

Επεισόδιο 26 – Πέμπτη 25/9/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Η Άννα γεμάτη χαρά επιστρέφει και ανακοινώνει ποια σε όλους ότι περιμένει παιδί, αυτό μαθαίνει και η Ήβη και δεν αντιδρά και τόσο καλά… Από την άλλη πλευρά τώρα ο Παύλος καταστρώνει σχέδια για να καταστρέψει οικονομικά τον Βίκτωρα. Θέλει να τον μπλέξει με το τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί με τον γιο του .

Επεισόδιο 27 -Παρασκευή 26/9/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Ένα περίεργο τηλεφώνημα δέχεται η Ήβη, η οποία θα ταραχτεί πολύ. Ένα τηλεφώνημα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια φέρνοντας εξελίξεις. Ο Βίκτωρας συλλαμβάνεται από την αστυνομία με την κατηγορία πως εγκατέλειψε ένα θύμα στο τροχαίο, ενώ η Δόμνα είναι εξοργισμένη διότι την εγκαταλείπει ο Παύλος.

Επεισόδιο 28 – Δευτέρα 29/9/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Η Ήβη και το μωρό αγνοούνται. Ο Αντώνης και η Άννα προσπαθούν να δώσουν μια εξήγηση αναλύοντας το ψυχολογικό προφίλ της Ήβης και διασταυρώνοντας κάποιες πληροφορίες που φέρουν την Ήβη να μίλησε τηλεφωνικώς με μια κοπέλα λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί μαζί με το μωρό. Μετά από δικές τους έρευνες, ανακαλύπτουν πως το τηλεφώνημα που δέχθηκε η Ήβη έγινε από την ψυχιατρική κλινική Λαμίας και αντιλαμβάνονται πως η Αγγελική ζει.

Επεισόδιο 29 – Τρίτη 30/9/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Ο Αντώνης και ο Πάνος αποφασίζουν να πάνε στη Λαμία και να κάνουν τη δική τους έρευνα για να βρουν την άκρη του νήματος. Εν τω μεταξύ, η Στέλλα και η Άντρια ζητούν από τον Πάνο να πάνε μαζί τους μέχρι την Αθήνα γιατί θέλουν να επισκεφθούν το μέρος όπου ο Κατσιάς κρατούσε αιχμάλωτη την Ήβη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top