Menu

Όρκος σιωπής - Επεισόδια  9-10-11-12-13
Όρκος σιωπής - Επεισόδια 9-10-11-12-13 ORKOS SIOPIS EPEISODIA SIGMA TV STAR

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 9. Η Θοδώρα πηγαίνει στην Αλεξάνδρα και της ζητάει άδεια ώστε να δει και να μιλήσει στην Σοφία. Ο Σταύρος προσπαθεί να μάθει από την Ηλέκτρα γιατί πήγε στο Ναύπλιο. Ο πρόδρομος συζητά να καρφώσει τον Νόντα έτσι ώστε να σωθεί αυτός. Ο Αντώνης είναι ο αρχηγός της προεκλογικής εκστρατείας του Έκτορα. Ο Άρης κάτι νιώθει για την Ηλέκτρα, ενώ η Ελένη συνεχίζει να έχει παράνομο δεσμό. Η Αλεξάνδρα πείθει την Σοφία να πάνε να δουν την Θοδώρα στο μοναστήρι.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 10. Η Σοφία προβληματίζεται έπειτα από την συνάντηση της με μια καλόγρια. Ο Πέτρος δεν θέλει να βλέπει την Μαρίνα στεναχωρημένη έτσι αναλαμβάνει δράση. Ο Πανίκος έχει μπλεξίματα με το νόμο. Ο Σταύρος με τον Πέτρο βρίσκουν ποια είναι η Ηλέκτρα. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 11. Η Σοφία θέλει να μάθει τα πάντα για την Θοδώρα αλλά ο Πέτρος της κρύβει πράγματα. Η Ηλέκτρα επιστρέφει στην Κύπρο για τον Στάθη. Ο Άρης ζιτάει από την γυναίκα του να πάνε ταξίδι. Ο Μενέλαος είναι στη Κύπρο και ο Νώντας αρχίζει να τον παρακολουθεί. Ο Έκτορας ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη σαν υποψήφιος δήμαρχος.

Επεισόδιο 12 . Η Αλεξάνδρα βλέπει το ρολόι του νεκρού άντρα της στα χέρια του Άρη και προσπαθεί να κρύψει το άγχος της. Ο Πανίκος έρχεται κοντά με την Ντεμέτ. Η Βασιλική θέλει να έχει επαφές με την Σοφία και το κερδίζει. Ο Μιχάλης λέει στην Μαρίνα πως ο πατέρας της θέλει να τον δει κατεστραμμένο. Ο Άρης αποφασίζει να μιλήσει στη γυναίκα του.

Επεισόδιο 13. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως έχει εμμονή με τον θάνατο του Παύλου και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τόνυ στήνει παγίδα για τον Άγγελο. Η Στέλλα και ο Σταύρος ξεκινούν το σχέδιο τους. Η Σοφία γυρίζει στην Αθήνα.

Δείτε τα επεισόδια ORKOS SIOPIS στο sigma TV, πατώντας εδώ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top