Menu

Oriakh-h-kontra-Liagka-Seferlh
Οριακή η κόντρα Λιάγκα-Σεφερλή!Και ναι δείτε που φτάσαμε στα πρωινάδικα να γίνεται μάχη ανδρών παρακαλώ, αφού όπως φάνηκε για
δεύτερη εβδομάδα ο Μάρκος Σεφερλής κατάφερε και διατήρησε τα νούμερα που είχε στην τηλεθέαση έναντι του Γιώργου.Δείτε ακριβώς τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.
Έτσι πλέον βλέπουμε ψαλίδα στη διαφορά την δεύτερη βδομάδα ανάμεσα στα δύο πρωινάδικα  να κλείνει  σημαντικά,  όπου βλέπουμε τον Γιώργο την Τετάρτη και την Πέμπτη στο γενικό της τηλεθέασης να περνούν μπροστά από τον Μάρκο Σεφερλή. 
Εδώ βλέπουμε όμως τον Μάρκο Σεφερλή να έχει συνεχώς το προβάδισμα στο νεανικό κοινό όπου αφορούν στις ηλικίες από 15 έως 44 χρονών.
Την Παρασκευή όμως θα δούμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής μπορεσε και ξαναπέρασε μπροστά αφού κράτησε το γενικό σύνολο των τηλεθεατών στο 27,7 % έναντι του Γιώργου Λιάγκα με 25,9%.
Έτσι πλέον όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ,η φετινή μάχη ανάμεσα σε εκπομπές δεν θα είναι καθόλου εύκολη αφού βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή!  Από τους δύο παρουσιαστές κανένας δεν φαίνεται να είναι ήσυχος και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε πάρα πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.

Λία παπά zappit

Δημοσίευση σχολίου

 
Top