Menu


​Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 11/11/2014

Ένας κλέφτης θα επιτεθεί στην Βάσω και θα της κλέψει την τσάντα  και αυτό θα γίνει η αιτία η Βάσω να πάρει την απόφαση ώστε να μάθει πολεμικές τέχνες ώστε να καταφέρει να αμυνθεί εάν  ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
Ο Χάρης θα είναι πρόθυμος ώστε να αναλάβει να είναι δάσκαλος της και να την διδάξει, αλλά η μεγάλη προθυμία που έχει η Βάσω ώστε να μάθει να βαράει θα τους βάλει  σε πολύ μεγάλους μπελάδες .
 Στη Μαρίνα έχει μπει η ιδέα και θα ζαλίζει συνέχεια τον Ηλία ώστε να πάνε και να οργανώσουν από νωρίς τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο Ηλίας δεν θέλει όμως να ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά σε αυτές τις περιβόητες διακοπές,  και έτσι θα βρει μια προσφορά από το Ιντερνέτ και θα την χρέωση   μέσω της πιστωτικής κάρτας που έχει.  Μία όμως άσχημη εξέλιξη θα τους περιμένει.
Η Βούλα μαζί με άλλες γυναίκες από την γειτονιά θα πέσει θύμα της περιβόητης χαρτοκλέφτρας που μένει από δίπλα τους της κυρίας Θεοδώρας . Ο Μηνάς θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να την συνεφέρει,  όπου θα της θυμίσει ,τι είχε γίνει πριν είκοσι χρόνια όταν είχε ξανακολλήσει το περιβόητο μικρόβιο και τότε κόντεψαν να χάσουν και το σπίτι τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Top