Menu


​Dikaiwsi 64-65-66-67-68-69 Δικαίωση επεισόδια DIKAIOSI EPEISODIA 64-65-66-67-68-69


Δικαίωση Επεισόδιο 64 Δευτέρα 23/2/2015
Ο Πρίγκιπας δέχεται να χρηματοδοτήσει την παράταξη του Θησέα αλλά του διευκρινίζει ότι πρέπει
να κερδίσει τις εκλογές πάση θυσία.Ο Χρηστίδης σκαλίζει το παρελθόν του Θωμά κι ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας θυρίδας. Οι σκηνοθετικές οδηγίες του Μάξιμου απογοητεύουν τη Βάλια κι έτσι ζητάει από την Έλλη να τον απολύσει.Ο Χρηστίδης, για ν'αποφύγει τον Μάριο, του λέει ότι δεν ασχολείται πια με την υπόθεση του Τάσου. Ο Χρήστος συναντάει την Λία και τα δύο αδέρφια μαλώνουν όταν ο Χρήστος της λέει ότι δεν πείθεται από τον ξυλοδαρμό του Γιώργου.Η Λία, πάνω στο θυμό της, του λέει όλη την αλήθεια για την αγορά του γραφείου και τον ρόλο της Κλαίρης. Η Βάλια υποψιάζεται ότι η Έλλη έχει ερωτευτεί.Ο Σάκης καταλαβαίνει πως η Νατάσα ετοιμάζεται να το σκάσει και τη συμβουλεύει ν'αφήσει πίσω το κινητό της, γιατί μ'αυτό την παρακολουθεί ο Ανδρέου. Ο Γιώργος πιέζει τη Λία να γυρίσει σπίτι όμως εκείνη αρνείται.Την ίδια ώρα, ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Θησέα για να βγάλει τον Γιώργο απ' τη ζωή της κόρης του. Η Έλλη αναζητάει τον Φίλιππο στο μπαρ που συναντήθηκαν για πρώτη φορά κι ενώ πάει να φύγει, εκείνος εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της.Ο Χρήστος εξηγεί στην Ερμιόνη πως δεν πρόκειται να μείνει στο ίδιο σπίτι με τον Λευτέρη. Οπότε ας διαλέξει ποιος θέλει να φύγει: ο άντρας της ή ο γιος της; Η Ερμιόνη, που δεν βάζει κανέναν πάνω απ'τα παιδιά της, του ζητάει να φύγει από το σπίτι. Ο Φίλιππος προσπαθεί να εξηγήσει στην Έλλη γιατί έφυγε από το σπίτι της σαν κλέφτης, αλλά εκείνη δεν τον ακούει.Ο Μάριος συνειδητοποιεί πως ο Χρηστίδης συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία του Τάσου και ζητάει εξηγήσεις που έμεινε εκτός ομάδας, όμως ο Χρηστίδης τα μπαλώνει με δικαιολογίες.Ο Φίλιππος με το ζόρι εξηγεί στην Έλλη ότι του αρέσει περισσότερο απ'όσο θα'πρεπε και γι'αυτό και δεν το συνεχίζει μαζί της, εκείνη τον αποκαλεί «δειλό» και φεύγει εκνευρισμένη από το μπαρ.Ο Λευτέρης αρνείται να φύγει από το σπίτι κι αποκαλύπτει πως η Κλαίρη κρύβεται πίσω από την αγορά του γραφείου. Η Ερμιόνη όμως, για πρώτη φορά, τον αντιμετωπίζει στα ίσα και του ζητάει επιτακτικά να φύγει από το σπίτι.

Δικαίωση Επεισόδιο 65 Τρίτη 24/2/2015 DIKAIOSI EPEISODIA
Η Μυρτώ αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της και να ξεχάσει όσους κι όσα την κρατάνε στο παρελθόν. Ο Φίλιππος αιφνιδιάζει την Έλλη πηγαίνοντας σπίτι της και διεκδικώντας μια θέση στη ζωή της.Η Νατάσσα ετοιμάζει το πλαστό διαβατήριο για να το σκάσει απ'τη χώρα, αλλά ο Ασίμ δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό της. Ο Χρήστος απομακρύνεται από την Κλαίρη και της δηλώνει πως δεν την εμπιστεύεται πια.Η Έλλη αφήνεται στον έρωτά της για τον Φίλιππο. Η Νατάσσα ανακοινώνει στον Ασίμ πως θα φύγει, είτε την ακολουθήσει είτε όχι. Ο Θησέας πληρώνει μια κοπέλα να φλερτάρει με τον Κλέωνα και το ροζ σκάνδαλο δεν αργεί να γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Η Μυρτώ δεν εγκαταλείπει την ιδέα του προξενιού της Ανθής και του Χρηστίδη κι έτσι ζητάει από την Ανθή να την συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα για κάτι δουλειές.Ο Φίλιππος ζητάει από την Έλλη να κάνει μια τρέλα: να πει ότι είναι άρρωστη και να κάνει κοπάνα απ'τη δουλειά, για να περάσουν τη μέρα μαζί. Η Έλλη είναι διστακτική, αλλά τελικά πείθεται. Η Βάλια, αντίθετα, δεν πείθεται απ'τη δικαιολογία της.Η Κλαίρη προειδοποιεί τον Λευτέρη πως απ'τη στιγμή που την πούλησε, θα'ναι εχθροί. Ο Χρηστίδης φλερτάρει με την Ανθή αλλά η Ελένη δεν βλέπει αυτή τη σχέση με καλό μάτι.Ο Λευτέρης συναντάει τη Λία και της ζητάει να γυρίσει σπίτι, εκείνος δεν θα μένει πια εκεί. Ο Φίλιππος και η Έλλη περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές κι εκείνος ζητάει να μάθει λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Δικαίωση Επεισόδιο 66 Τετάρτη 25/2/2015 DIKAIOSI EPEISODIA
Η Λία γυρίζει σπίτι και η Κλαίρη προσπαθεί να την προσεγγίσει. Ο Κλέωνας κατηγορεί ανοιχτά τον Θησέα για το δημοσίευμα και περνάει στην αντεπίθεση, αρχίζοντας να ψάχνει για το παρελθόν του.Ο Χρηστίδης επισκέπτεται τις φυλακές και πιέζει τον Νίκο (τον φύλακα) για απαντήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του Νικηφόρου πριν την αποφυλάκισή του. Ο Θησέας ενημερώνει τον Λευτέρη πως η οικογένεια του Γιώργου έχει μπλεξίματα με τον Δήμο. Η Ελένη ανακαλύπτει μια φωτογραφία του Ανδρέου με τη Βάλια που της κινεί την περιέργεια. Ο Νίκος ειδοποιεί τον Ανδρέου πως ο Χρηστίδης το ψάχνει. Ο Λευτέρης κινεί τα νήματα και καταφέρνει να μεταθέσει τον πατέρα του Γιώργου εκτός Αθηνών. Ο Ασίμ γιορτάζει τα γενέθλιά του με τον Χρήστο κι εκεί του εξομολογείται τον έρωτά του για τη Νατάσσα καθώς κι όλο το μπλέξιμο. Σύντομα στην παρέα θα προστεθεί και η Μυρτώ αλλά γρήγορα η βραδιά θα πάρει άσχημη τροπή… Ο Ασίμ μαθαίνει ότι ο πατέρας του έπαθε έμφραγμα και τρέχει στη Σύρο για να τον δει. Στο νοσοκομείο, βρίσκει τη Μαρία και την Αφροδίτη, που τον ενημερώνουν πως είναι σε κακή κατάσταση. Την ίδια ώρα, η Νατάσσα τον ψάχνει και μόλις βρίσκει το δωμάτιό του άδειο, σκέφτεται ότι την πούλησε κι έφυγε. Ο Χρηστίδης αρχίζει να υποψιάζεται τη Βάλια για τους φόνους του Νικηφόρου και του Τάσου και με τη βοήθεια της Ελένης προσπαθεί να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ. Η Έλλη συγκεντρώνεται ξανά στη δουλειά της με πάθος, γεγονός που ξενίζει αλλά και προβληματίζει τον Φίλιππο, που δεν του αρέσει να έρχεται δεύτερος στη ζωή της. Η Νατάσσα μαθαίνει τον πραγματικό λόγο της απουσίας του Ασίμ και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν τον βρίσκει στο τηλέφωνο.

Δικαίωση Επεισόδιο 67 Πέμπτη 26/2/2015 DIKAIOSI EPEISODIA
Η Βάλια δείχνει να ανησυχεί για την Έλλη, αλλά η Ανθή δεν συμμερίζεται το άγχος της. Η Κλαίρη προσπαθεί να πλησιάσει και πάλι την Ερμιόνη. Η κατάσταση του Αχμέτ σταθεροποιείται και ο Ασίμ τον επισκέπτεται στην εντατική. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ανησυχούν για τον φίλο τους και σκέφτονται να πάνε στη Σύρο για συμπαράσταση. Ο Θησέας εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Λία και ο Λευτέρης καλοβλέπει αυτό το «προξενιό». Ο Φώτης μαθαίνει απ'τον πατέρα του για τις απειλές του Λευτέρη και τη μετάθεσή του στη Θεσσαλονίκη. Η Νατάσα το σκάει από την έπαυλη του Πρίγκιπα. Η Έλλη αποφασίζει ν'απομακρύνει τον Μάξιμο από το θέατρο και κρίνει άσχημα τη δουλειά του. Η Βάλια στην αρχή δεν πείθεται, όμως σύντομα συγκρούεται μαζί του, καθώς διαφωνούν για το έργο. Ο Γιώργος, από φόβο για την οικογένειά του, ζητάει από τη Λία να χωρίσουν για ένα διάστημα, όμως η Λία τσατίζεται και δεν δείχνει καμία κατανόηση. Ο Ασίμ περνάει δύσκολες ώρες κι ενώ νιώθει εντελώς μόνος, εμφανίζεται μπροστά του η Νατάσα. Ο Θησέας ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί το ροζ σκάνδαλο του Κλέωνα αλλά η Μυρτώ και ο Χρήστος είναι αντίθετοι με την απόφασή του. Ο Μάξιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί την άκομψη συμπεριφορά της Βάλιας και η Έλλη πιστεύει πως η παραίτησή του είναι ζήτημα χρόνου. Όμως εκείνος δείχνει να'χει κάτι άλλο στο νου του. Ο Μάριος νομίζει πως ο Χρηστίδης έχει σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση του φόνου και ειδοποιεί τον Πρίγκιπα ότι τα δύσκολα πέρασαν, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος κυνηγάει την αλήθεια. Ο Πρίγκιπας γυρεύει τη Νατάσα για να το γιορτάσουν και συνειδητοποιεί ότι το έσκασε.

Δικαίωση Επεισόδιο 68 Παρασκευή 27/2/2015 DIKAIOSI EPEISODIA
Η Βάλια δείχνει να ανησυχεί για την Έλλη, αλλά η Ανθή δεν συμμερίζεται το άγχος της.Η Κλαίρη προσπαθεί να πλησιάσει και πάλι την Ερμιόνη. Η κατάσταση του Αχμέτ σταθεροποιείται και ο Ασίμ τον επισκέπτεται στην εντατική. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ανησυχούν για τον φίλο τους και σκέφτονται να πάνε στη Σύρο για συμπαράσταση.Ο Θησέας εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Λία και ο Λευτέρης καλοβλέπει αυτό το «προξενιό». Ο Φώτης μαθαίνει απ'τον πατέρα του για τις απειλές του Λευτέρη και τη μετάθεσή του στη Θεσσαλονίκη.Η Νατάσσα το σκάει από την έπαυλη του Πρίγκιπα. Η Έλλη αποφασίζει ν'απομακρύνει τον Μάξιμο από το θέατρο και κρίνει άσχημα τη δουλειά του. Η Βάλια στην αρχή δεν πείθεται, όμως σύντομα συγκρούεται μαζί του, καθώς διαφωνούν για το έργο.Ο Γιώργος, από φόβο για την οικογένειά του, ζητάει από τη Λία να χωρίσουν για ένα διάστημα, όμως η Λία τσατίζεται και δεν δείχνει καμία κατανόηση. Ο Ασίμ περνάει δύσκολες ώρες κι ενώ νιώθει εντελώς μόνος, εμφανίζεται μπροστά του η Νατάσσα. Ο Θησέας ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί το ροζ σκάνδαλο του Κλέωνα αλλά η Μυρτώ και ο Χρήστος είναι αντίθετοι με την απόφασή του.Ο Μάξιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί την άκομψη συμπεριφορά της Βάλιας και η Έλλη πιστεύει πως η παραίτησή του είναι ζήτημα χρόνου. Όμως εκείνος δείχνει να'χει κάτι άλλο στο νου του. Ο Μάριος νομίζει πως ο Χρηστίδης έχει σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση του φόνου και ειδοποιεί τον Πρίγκιπα ότι τα δύσκολα πέρασαν, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος κυνηγάει την αλήθεια. Ο Πρίγκιπας γυρεύει τη Νατάσσα για να το γιορτάσουν και συνειδητοποιεί ότι το'σκασε.

Δικαίωση Επεισόδιο 69 Δευτέρα 2/3/2015 DIKAIOSI EPEISODIA
Ο Μάξιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί την άκομψη συμπεριφορά της Βάλιας και η Έλλη πιστεύει πως η παραίτησή του είναι ζήτημα χρόνου. Όμως εκείνος δείχνει να'χει κάτι άλλο στο νου του. Ο Μάριος νομίζει πως ο Χρηστίδης έχει σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση του φόνου και ειδοποιεί τον Πρίγκιπα ότι τα δύσκολα πέρασαν, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος κυνηγάει την αλήθεια. Ο Πρίγκιπας γυρεύει τη Νατάσσα για να το γιορτάσουν και συνειδητοποιεί ότι το'σκασε.
Η Βάλια δείχνει να ανησυχεί για την Έλλη, αλλά η Ανθή δεν συμμερίζεται το άγχος της.Η Κλαίρη προσπαθεί να πλησιάσει και πάλι την Ερμιόνη. Η κατάσταση του Αχμέτ σταθεροποιείται και ο Ασίμ τον επισκέπτεται στην εντατική. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ανησυχούν για τον φίλο τους και σκέφτονται να πάνε στη Σύρο για συμπαράσταση.Ο Θησέας εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Λία και ο Λευτέρης καλοβλέπει αυτό το «προξενιό». Ο Φώτης μαθαίνει απ'τον πατέρα του για τις απειλές του Λευτέρη και τη μετάθεσή του στη Θεσσαλονίκη.Η Νατάσσα το σκάει από την έπαυλη του Πρίγκιπα. Η Έλλη αποφασίζει ν'απομακρύνει τον Μάξιμο από το θέατρο και κρίνει άσχημα τη δουλειά του. Η Βάλια στην αρχή δεν πείθεται, όμως σύντομα συγκρούεται μαζί του, καθώς διαφωνούν για το έργο.Ο Γιώργος, από φόβο για την οικογένειά του, ζητάει από τη Λία να χωρίσουν για ένα διάστημα, όμως η Λία τσατίζεται και δεν δείχνει καμία κατανόηση. Ο Ασίμ περνάει δύσκολες ώρες κι ενώ νιώθει εντελώς μόνος, εμφανίζεται μπροστά του η Νατάσσα. Ο Θησέας ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί το ροζ σκάνδαλο του Κλέωνα αλλά η Μυρτώ και ο Χρήστος είναι αντίθετοι με την απόφασή του.Ο Μάξιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί την άκομψη συμπεριφορά της Βάλιας και η Έλλη πιστεύει πως η παραίτησή του είναι ζήτημα χρόνου. Όμως εκείνος δείχνει να'χει κάτι άλλο στο νου του. Ο Μάριος νομίζει πως ο Χρηστίδης έχει σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση του φόνου και ειδοποιεί τον Πρίγκιπα ότι τα δύσκολα πέρασαν, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος κυνηγάει την αλήθεια. Ο Πρίγκιπας γυρεύει τη Νατάσσα για να το γιορτάσουν και συνειδητοποιεί ότι το'σκασε.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 70-71-72-73-74

Δημοσίευση σχολίου

 
Top