Menu


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 220-221-222-223-224 ROUA MAT EPISODIA


Ρουά ματ 220 ROUA MAT 16 Β' κύκλος
Mία φωτογραφία που θα κυκλοφορήσει και θα απεικονίζει την Ρουμπίνη και τον Πέτρο στα social media θα κάνει έξω φρενών την Ρουμπίνη. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε και την Ιωάννα να πηγαίνει με έναν πολύ έξυπνο τρόπο να προσεγγίζει την Ρεγγίνα και να διεισδύει στη νέα προσωπική ζωή του Δημήτρη. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε και τον Μάξιμο να είναι έτοιμος, ώστε να ανακοινώσει στον Δημήτρη το μεγάλο μυστικό που έχει μάθει από την μητέρα της Ρουμπίνης, όταν εκείνος την συνάντησε στη Μονεμβασιά. Έτσι λοιπόν άγνωστο είναι πόσο θα παίξει ρόλο αυτό το περιβόητο μεγάλο μυστικό στην σχέση του Μαξίμου αλλά και της Ρουμπίνης!

Ρουά ματ 221 ROUA MAT 17 Β' κύκλος
O Μάξιμος επιστρέφει από την Μονεμβασιά και θα έχει στις βαλίτσες του ένα πολύ συνταρακτικό μυστικό που έχει μάθει από την μητέρα της Ρουμπίνης, γεγονός που κάνει τον Μάξιμο να την αποφεύγει και να μένει μακριά της. Το μυστικό που έμαθε βλέπουμε ότι ο Μάξιμος θα πάει στο Δημήτρη και θα του το εμπιστευθεί. Ο Δημήτρης μαζί με τη Ρεγγίνα φαίνεται ότι θα έχουν ένα φλογερό πάθος και από τι φαίνεται ο ένας αγαπά τον άλλο. Ο Μάξιμος κάνει την Ρουμπίνη να νομίζει ότι δεν είναι στην Κύπρο και κάτι τέτοιο πιστεύει η Ρουμπίνη μέχρι τη στιγμή που θα καταλάβει ότι βρίσκεται στο σπίτι του. Έτσι λοιπόν η Ρουμπίνη θα καταλάβει ότι ο Μάξιμος κρύβεται από αυτήν και θα πάει πολύ γρήγορα ώστε να τον αντιμετωπίσει! Δυστυχώς όμως για εκείνη της επιφυλάσσει μία τεράστια έκπληξη.

Ρουά ματ 222 ROUA MAT 18 Β' κύκλος
Ο Μάξιμος ανακοινώνει στην Ρουμπίνη τον χωρισμό τους και σαν αιτιολογία θα χρησιμοποιήσει το δείπνο που έκανε η Ρουμπίνη μαζί με τον Πέτρο. Η Ρούλα θα ξεμπερδέψει πάρα πολύ γρήγορα μαζί με την Ιωάννα, αφού θα την φοβίσει με την δικαιολογία ότι θα πάει να φωνάξει τους δημοσιογράφους αλλά και την Αστυνομία. Η Ευδοκία θα δώσει την πληροφορία στην Ιωάννα ότι η περιβόητη Ευδοκία πηγαίνει στη φυλακή και βλέπει τον Ανδρέα. Έτσι λοιπόν στο τέλος αυτού του επεισοδίου θα δούμε και την Ρουμπίνη να καταφεύγει στον Πέτρο, ώστε να του ζητάει να πάει στο Μάξιμο και να του πει ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους, γεγονός που ο Πέτρος αρνείται να το κάνει.

Ρουά ματ 223 ROUA MAT 19 Β' κύκλος
Ο Μάξιμος δείχνει ότι είναι ακόμα σκληρός και κρατάει μία σκληρή στάση απέναντι στην Ρουμπίνη και αρνείται να ξανά είναι ποτέ μαζί της. Η Ιωάννα που γνωρίζει ότι ο Αντρέας διατηρεί κάποιες επαφές με την Ευδοκία παρόλο που είναι μέσα στη φυλακή, θα πάει να τον αντιμετωπίσει, όπου και θα του ζητήσει εξηγήσεις. Η Παυλίνα δείχνει να είναι αναστατωμένη με την κατάσταση που βρίσκεται η Ρουμπίνη και δεν αντέχει άλλο και πηγαίνει και βρίσκει το Μάξιμο και τον ρωτάει τι πραγματικά έχει συμβεί. Ο Μάξιμος θα της ανακοινώσει ότι έχει βρει άλλη γυναίκα και δε γυρνάει πίσω με τίποτα. Ο Φίλιππος δείχνει να αλλάζει την στάση του και την διάθεση του μόλις η Νεφέλη πηγαίνει και του εκμυστηρεύεται κάτι.

Ρουά ματ 224 ROUA MAT 20 Β' κύκλος
Η Νεφέλη φαίνεται ότι θα ανακοινώσει στο Φίλιππο ότι τον αγαπάει πάρα πολύ αλλά πατέρας για εκείνη είναι μόνο ο Ανδρέας. Η Παυλίνα θα ανακοινώσει στην Ρουμπίνη αυτά που της είπε ο Μάξιμος, δηλαδή ότι έχει κάποια άλλη γυναίκα. Η Ευδοκία μαζί με τον Μιχαήλ από ότι φαίνεται θα έρθουν κοντά, αφού οι δύο τους φαίνεται ότι έχουμε άριστη συνεργασία και στο εργοστάσιο. Όμορφα το νέα και για τον Αντρέα αφού το δικαστήριο φαίνεται ότι είναι με το μέρος του , ο οποίος απελευθερώνεται και επιστρέφει πανηγυρικά στο σπίτι του. Η Ευδοκία θα πάει στον Ανδρέα και θα του βάλει το μαχαίρι στο λαιμό για τα χρήματα που της οφείλει . Ο Δημήτρης από τη φαίνεται θα πάει στην Ρεγγίνα και θα της κάνει πρόταση γάμου. Όταν μαθαίνει το συγκεκριμένο γεγονός η Ιωάννα θα καταρρεύσει στην κυριολεξία.

roua-mat-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25
νέα επεισόδια της σειράς Ρουά ματ Επεισόδια 21-22-23-24-25 
Β' Κύκλος (225-226-227-228-229) Ρουά Ματ όλα τα επεισόδια

Δημοσίευση σχολίου

 
Top