Menu



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30 gr subs paramparca 26-27-28-29-30 ragismenes kardies

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 26 ragismenes kardies gr subs paramparca
Στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε την Τζανσού μαζί με την Γκιουλσερέν να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μέχρι και το τελευταίο λεπτό σε αυτές τις διακοπές που είναι μαζί.Κάποια στιγμή η Γκιουλσερέν ξεκινά να χτενίζει τα μαλλιά της Τζανσού και τότε το κορίτσι της ανακοινώνει ότι οι νταντάδες που είχε στο σπίτι της έχουν χτενίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή τα μαλλιά της. Η Γκιουλσερέν όταν ακούει αυτό το γεγονός αρχίζει να σφίγγεται.Την ίδια στιγμή στην Κωνσταντινούπολη η συνάντηση που έχει ο Οζάν μαζί με τον πατέρα του είναι όμορφη. Η Ντιλάρα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να μάθει τρόπους στην Χαζάλ, αλλά αυτό που την ταλαιπωρεί είναι το γεγονός ότι ο Τζιχάν ίσως να είναι μαζί με την Γκιουλσερέν και την Τζανσού.Ο Τζιχάν όταν θα καταλάβει ότι αυτός που έχει διασύρει την οικογένεια του με τα δημοσιεύματα είναι ο συνεταίρος του, πάει στο σπίτι του και είναι πολύ θυμωμένος μέχρι που θα πιαστούν στα χέρια.Ο Αλπέρ ο συνεταίρος του, του ανακοινώνει ότι αν θέλει να μάθει την πραγματική αλήθεια να πάει σπίτι του και να ρωτήσει την Ντιλάρα. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι και κάποιος άλλος υπάρχει ο οποίος έχει μάθει όσα συμβαίνουν και είναι ο πρώην άνδρας της Γκιουλσερέν. Όταν η Γκιουλσερέν γυρνάει από το ταξίδι βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη τόσο για αυτήν αλλά και για το Τζιχάν.

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 27 ragismenes kardies gr subs paramparca
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Τζιχάν να είναι αναστατωμένος και δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα ότι ο συνεταίρος του είναι ο αδερφός της Ντιλάρα. Εκείνη όμως φαίνεται ότι μπορεί να το αποδείξει ότι είναι αλήθεια.Η Ντιλάρα είναι σοκαρισμένη όταν μαθαίνει το γεγονός ότι ο αδελφός της είναι αυτός πίσω από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για αυτούς. Η γυναίκα του Αλπέρ του λέει ότι πρέπει να διεκδικήσει το μερίδιο από την περιουσία που είχε ο πατέρας της Ντιλάρα.Η Ντιλάρα φαίνεται αποφασισμένη να πάει και να αντιμετωπίσει τον Κάρτερ και τολμά να το κάνει.Ο πρώην άντρας της Γκιουλσερέν φαίνεται ότι την πολιορκεί και σαν σχέδιο έχει να πάει να συμμαχήσει μαζί με την Κεριμάν.Έτσι λοιπόν εντελώς τυχαία θα δει την την Τζανσού μαζί με την Γκιουλσερέν και καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η πραγματική του κόρη. Παράλληλα ο Οζκάν θα αιφνιδιάσει την Χαζάλ όταν θα βγει μπροστά της και εκείνη θα αντιδράσει με έναν τρόπο που θα αφήσει άναυδο τον Οζκάν.

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 28 ragismenes kardies gr subs paramparca
Η Γκιουλσερέν ψάχνει να βρει ένα σπίτι να μείνει, αφού πλέον επέστρεψε πίσω ο πρώην άντρας της ο Οζκάν. Η Τζιχάν φαίνεται ανήσυχος όταν θα καταλάβει ότι η Γκιουλσερέν κάτι του κρύβει.Η Χαζάλ πηγαίνει στη Ντιλάρα και με κλάματα της ανακοινώνει ότι επέστρεψε στο σχολείο της και η Ντιλάρα δείχνει να τρομοκρατείται. Πηγαίνει και τον συναντά και του λέει να μείνει μακριά από την Χαζάλ αλλά και από την Τζανσού.Η Χαζάλ χωρίς να πει σε κάποιον τίποτα θα καλέσει κάποιους συμμαθητές της μέσα στην έπαυλη. Μια συμμαθήτρια της Χαζάλ θα κάνει μια γκάφα μπροστά στον Οζάν. Τότε ο Οζάν θα καταλάβει ότι αυτός που φώναξε την Αστυνομία για να τον συλλάβουν επειδή ήταν χωρίς δίπλωμα ήταν η Χαζάλ. .

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 29 ragismenes kardies gr subs paramparca
H Ντιλάρα θα μαλώσει άσχημα τη Χαζάλ που κάλεσε τους συμμαθητές της, μέσα στην έπαυλη χωρίς πρώτα να ενημερώσει κάποιον και να πάρει την άδεια από κάποιον. Η Γκιουλσερέν περιμένει να συναντήσει το Τζιχάν και να του πει ότι επέστρεψε ο πρώην άντρας της. Εκείνος θα αιφνιδιαστεί όταν θα εμφανιστεί ο Αλπέρ μπροστά του και του ζητά τα ρέστα για το λόγο που τον πέταξε έξω από την εταιρεία. Οι δύο άνδρες θα τσακωθούν με αποτέλεσμα ο συνεταίρος του Τζίχαν θα τραβήξει πιστόλι και θα τον τραυματίσει άσχημα.Το συγκεκριμένο γεγονός το βλέπει και Οζκάν, όπου είχε και αυτός τις δικές του προθέσεις να πάει και να συναντήσει τον Τζιχάν και να τον αιφνιδιάσει.Η Ντιλάρα μαθαίνει το γεγονός ότι μεταφέρθηκε ο Τζιχάν στο νοσοκομείο και ότι βρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και το κρύβει από τα παιδιά της.Η Γκιουλσερέν έχει τρελαθεί από την αγωνία της που ο Τζιχάν δεν είχε πάει στο ραντεβού τους και παίρνει την απόφαση να του τηλεφωνήσει.Η Ντιλάρα απαντά στο τηλέφωνο της Γκιουλσερέν και της ανακοινώνει να κρατηθεί μακριά από τον Τζιχάν

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 30 ragismenes kardies gr subs paramparca
Ο Οζκάν σπεύδει γρήγορα, ώστε να ενημερώσει την Γκιουλσερέν ότι πυροβόλησαν τον Τζιχάν και εκείνη θεωρεί ότι ο Οζκάν πήγε και τον πυροβόλησε.Η Ντιλάρα πηγαίνει στα παιδιά και τους λέει για τα άσχημα γεγονότα που έχουν συμβεί. Τα παιδιά θα θυμώσουν που δεν τους είπε αμέσως τι είχε συμβεί.Η Γκιουλσερέν καταφέρνει και βρίσκει το θάρρος, ώστε να πάει να συναντήσει τον Τζιχάν στο νοσοκομείο, αλλά δεν θα προλάβει αφού η Ντιλάρα θα την διώξει από εκεί. Η Γκιουλσερέν φαίνεται να είναι συντετριμμένη και η Τζανσού θα τρέξει πίσω της, ώστε να την φτάσει. Ο Τζιχάν αγνοεί όλα αυτά που έχουν συμβεί και όταν συνέλθει είναι έτοιμος να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.

νέα επεισόδια Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 31,32,33,34,35
ragismenes-kardies-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

Δημοσίευση σχολίου

 
Top