Menu



Οι Συμμαθητές 24-25-26 Β' ΚΥΚΛΟΣ oi symmathites

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 24 κύκλος Β' oi symmathites
Ο Ανδρέας νομίζει ότι μπορεί και να είναι ο πατέρας του παιδιού της Κρίστης αφού μια νύχτα είχαν μεθύσει και δεν θυμούνται τι έκαναν. Σε μεγάλη σύγκρουση θα έρθει ο Αριστείδης με τον Ανδροκλή, αφού ο Ανδροκλής πάνω στα νεύρα του θα αποκάλεσε τον Άρη μπάσταρδο.Στο σπίτι του ο Άρης θα φιλοξενήσει την Αναστασία, ενώ είναι πολύ ανήσυχος αφού η Μπέτυ δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα του.Παρέα με τον Τζέρι και τον Βαγγέλη ψάχνουν να βρουν έναν συνέταιρο για το μπαρ, αφού η Κρίστη θα φύγει για το Λονδίνο. Η Μαριλένα θα πει στον Ανδρέα ότι έχουν μία ολοκληρωμένη οικογένεια και δεν χρειάζεται να παντρευτούν.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 25 κύκλος Β' oi symmathites
Για να φύγει για το Λονδίνο ετοιμάζεται η Κρίστη, αλλά ο Στέφανος θα της κάνει πρόταση γάμου και θα της προτείνει να μεγαλώσουν παρέα το παιδί στην Ιταλία είτε είναι δικό του είτε όχι.Ο Άρης είναι πολύ θυμωμένος με την απόφαση που πήρε η Κρίστη σχετικά με το παιδί και ο Ανδρέας θα τον ρωτήσει αν εκείνος και η μητέρα του τον έχουν πληγώσει με όλα όσα έχουν συμβεί σχετικά με τη δική του πατρότητα και απάντησή του Άρη θα αφήσει έκπληκτο τόσο τον Ανδρέα αλλά και τη Μαριλένα.Η Βάλια κάνει τα πάντα ώστε να μην ξανασυνδεθεί ερωτικά με τον Φρίντομ. Ένα ραντεβού θα βγει η Σεσίλια με τον αστυνόμο Αντωνίου, ενώ τα προβλήματα που έχει στη σχέση της με τον Βαγγέλη έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και περισσότερα.Ο Ανδρέας τελικά βρήκε κάποιον τρόπο για να μπορέσει να διώξει από το σπίτι του το καταπιεστικό θείο Ανδροκλή.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 26 κύκλος Β' oi symmathites
Την απάντηση της δίνει η Κρίστη στην πρόταση γάμου του Στέφανου. Από το σπίτι της η Ντίνα απέκτησε την επικαρπία και θα μπορέσει να διώξει τον Ανδροκλή.Όμως η Ντίνα βλέπει τον Ανδροκλή που είναι στεναχωρημένος και τότε το ξανασκέφτεται. Με τον αστυνόμο Αντωνίου βγαίνει η Σεσίλια και θέλει να μάθει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του Άρη.Όλοι παρέα βοηθάνε την Κρίστη για να μαζέψει τα πράγματά της, ώστε να φύγει για το εξωτερικό και θα την βοηθήσουν ακόμα και η Βάλια με την Μαριλένα.

Οι Συμμαθητές Επεισόδια 27-28-29 Κύκλος Β'oi simathites 27-28-29 kyklos b

Δημοσίευση σχολίου

 
Top