Menu



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 120, 121, 122, 123, 124 Β' Κύκλος Ragismenes kardies, paramparca gr subs 120-121-122-123-124

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 120 Ragismenes kardies, paramparca gr subs
Η Ντιλάρα δεν μπορεί να συγχωρέσει την κόρη της, που την κοροΐδεψε. Αντίθετα, η Γκιουλσερέν το κάνει. Η Νουράι έχει ανεύρυσμα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ Τζανσού και Οζάν πέφτουν θύματα απαγωγής! Η απάτη της Χαζάλ αποκαλύπτεται, και η Ντιλάρα απογοητευμένη μαζί της, της δηλώνει ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην έπαυλη και ότι θα ειδοποιήσει την Γκιουλσερέν… να τη μαζέψει. Αμέσως δίνει εντολή στις δύο υπηρέτριες να ετοιμάσουν τη βαλίτσα της νεαρής. Εμινέ και Σεμά το κάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση! Η Νουράι, με το μωρό στο πορτ μπεμπέ, επισκέπτεται την Γκιουλσερέν στο κατάστημα λευκών ειδών όπου εργάζεται. Είναι αναστατωμένη και έχει έντονο πονοκέφαλο, ενώ κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις της. Η Γκιουλσερέν τη βλέπει και πανικοβάλλεται.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 121 Ragismenes kardies, paramparca gr subs
Η Γκιουλσερέν κλείνει άρον άρον το τηλέφωνο, όπου η Ντιλάρα προσπαθούσε να της πει να πάρει από την έπαυλη τη Χαζάλ, και τρέχει στο πλευρό της Νουράι. Όμως η γυναίκα δεν δείχνει σημάδια επικοινωνίας και η Γκιουλσερέν τρέχει στην πόρτα και ζητά βοήθεια από τους περαστικούς και τους γείτονες. Τελικά φτάνει το ασθενοφόρο και η Γκιουλσερέν με το μωρό συνοδεύει τη Νουράι στο νοσοκομείο. Η Ντιλάρα επικοινωνεί ξανά με την Γκιουλσερέν και της λέει ότι είναι επείγουσα ανάγκη να πάει στην έπαυλη.Όταν ύστερα από ώρα ο Οζκάν καταφέρνει να πάει στο νοσοκομείο, η Γκιουλσερέν τον ενημερώνει για όσα διαδραματίστηκαν και του παραδίδει το μωρό, αφού η ίδια πρέπει να φύγει. Όταν πια η Γκιουλσερέν φτάνει στην έπαυλη, βλέπει τη Χαζάλ όρθια και η πρώτη της αντίδραση είναι να χαρεί και να την αγκαλιάσει. Δεν παρατηρεί τη μεγάλη βαλίτσα που υπάρχει δίπλα της.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 122 Ragismenes kardies, paramparca gr subs
Ο Ραχμί ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί την Γκιουλσερέν ότι μετείχε στην πλεκτάνη. Η Γκιουλσερέν δεν καταλαβαίνει τι εννοεί και η Ντιλάρα τής εξηγεί την απάτη της Χαζάλ, ενώ της δείχνει και το βίντεο από το κινητό της Κεριμάν… Στο ταξί η Χαζάλ μάταια προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από την Γκιουλσερέν. Τα δάκρυά της δεν τη συγκινούν, όπως δεν είχαν συγκινήσει και την Ντιλάρα… Η Ντέρια ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματος και χαίρεται όταν αντικρίζει όρθια τη Χαζάλ, όμως από το ύφος της φίλης της καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί πάλι. Η Γκιουλσερέν λέει στη Χαζάλ να πάρει τη βαλίτσα της και να πάει στο δωμάτιο όπου θα μείνει.Άλλωστε της ξεκαθαρίζει ότι εκεί δεν θα έχει πια υπηρέτες να ανταποκρίνονται σε κάθε της καπρίτσιο. Επίσης της δίνει κουβέρτα για να στρώσει μόνη της το κρεβάτι της. Όμως μέχρι το βράδυ… λυγίζει.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 123 Ragismenes kardies, paramparca gr subs
Η Γκιουλσερέν συναντά τον Τζιχάν και του εξηγεί όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, όσο ο ίδιος είχε απανωτές συσκέψεις. Του λέει ότι αισθάνεται ενοχές για τον χαρακτήρα που έχει σήμερα η Χαζάλ, για τα απωθημένα της… Από μικρή το μόνο που ήθελε ήταν να ανήκει σε μια οικογένεια και αισθάνεται πως η ίδια φταίει που Οζκάν τις εγκατέλειψε… Ο Τζιχάν παρηγορεί την Γκιουλσερέν, ενώ καρδιά του μαλακώνει και ως προ τη Χαζάλ, με την οποία αρχικα ήταν έξαλλος.Έτσι, αποφασίζει ν πάει στο διαμέρισμα της Ντερκ για να της μιλήσει. Μόνο που όταν φτάνει το βρίσκει… βομβαρδισμενο. Η Χαζάλ έχει ξεσπάσει στη' τραπεζαρία όλη την οργή της Έχει σπάσει τα σερβίτσια και έχε πετάξει τα φαγητά στο πάτωμα και στους τοίχους. Παρ' όλα αυτά, την παίρνει στην αγκαλιά του και προσπαθεί να την καθησυχάσει, αφού η Γκιουλσερέν τον έπεισε ότι αξίζει να της δοθεί ακόμα μία ευκαιρία.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 124 Ragismenes kardies, paramparca gr subs
Ο Χαρούν, θέλοντας να εκδικηθεί τον Τζιχάν, δίνει εντολή στους άντρες του να απαγάγουν τον Οζάν. Μόνο που εκείνοι όταν σταματούν το αυτοκίνητο του νεαρού απαγάγουν και την Τζανσού, που είναι μαζί του. Τους βάζουν στο πίσω κάθισμα ενός άλλου αυτοκινήτου και τηλεφωνούν στον Χαρούν για να πάρουν οδηγίες για το επόμενο βήμα. Όταν ο Χαρούν μαθαίνει για την απαγωγή της Τζανσού, γίνεται έξαλλος και τους διατάζει να ελευθερώσουν τα παιδιά. Ο Οζάν… ζητάει τον λόγο από τους… παραλίγο απαγωγείς τους, όμως η Τζανσού, πιο λογική, του φωνάζει να σταματήσει και να μπει απλώς στο αυτοκίνητο για να φύγουν. Ο Τζιχάν πληροφορείται το περιστατικό και σοκάρεται. Αναρωτιέται ποιος τον έχει βάλει στόχο… Η επιχείρηση απαγωγή μπορεί να κατέληξε σε φιάσκο, όμως ο Χαρούν σχεδιάζει το επόμενο «χτύπημά» του στον μεγάλο αντίπαλό του. Και αφορά τη Χαζάλ και την υπόθεση του περίεργου θανάτου του φίλου της, Τεομάν.. Μπορεί να «έκλεισε» για την αστυνομία, όμως είναι εμφανές ότι ο ίδιος θα την ξανασκαλίσει…
Ραγισμένες Καρδιές ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 125-126-127-128-129 Β' Κύκλος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top