Menu



ZODIA 3/4/16 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 3-4-2016 Zwdia
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 3/4/2016


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα σε βγάζουν από τον κόσμο των ευθυνών για να σε περάσουν σταδιακά σε εκείνον της καλοπέρασης. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου ακόμη κι αν οι συνοδοιπόροι σου αποδειχθούν τελικά κατώτεροι των περιστάσεων, εσύ αυτό που είναι να κάνεις, θα το κάνεις!


Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη φιλία. Από εκεί και ύστερα βέβαια δεν το 'χεις σε τίποτα να «γυρίσεις» την φιλική σχέση σε κάτι πολύ πιο «κοντινό»!



ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Το να θες να ηρεμήσεις και να μην σε αφήνουν μπορεί να είναι για σένα ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά σίγουρα έχεις τον τρόπο σου να παρακάμπτεις τέτοιου είδους «ενοχλήσεις». Κι αν η Σελήνη στον Υδροχόο «απαιτεί» την συμμετοχή σου σε κάθε δρώμενο, εσύ μπορείς άνετα να επιλέξεις εκείνα που έχουν πρακτική αξία, αφήνοντας τα «άλματα σκέψης» για τους άλλους!


Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας σε βοηθούν να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής των άλλων χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Μάλιστα, τα προσόντα σου μπορεί να θέλξουν ένα πρόσωπο με εξαιρετικό ενδιαφέρον!




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Το ευχάριστο είναι ότι τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις παραχωρούν σταδιακά την θέση τους στην διασκέδαση και σε πιο χαλαρές στιγμές. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για κάτι πιο «πνευματικό», χωρίς ωστόσο να σου στερεί το δικαίωμα να συνδυάσεις την αναζήτησή σου και με μια... εκδρομή!


Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μην έχεις ακόμη κατά νου μια σταθερή σχέση, αφού ούτε κι εσύ θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Ίσως προβληματιστείς από μια αστάθεια στα οικονομικά σου, αφού αναμένεται να προκύψουν κάποια έξοδα εκτός προγραμματισμού. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει και σε έξτρα έσοδα, με αποτέλεσμα ο ισολογισμός σου να καταλήξει ισορροπημένος παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα.


Ερωτικά

Αναζητάς μια ποικιλία στην ερωτική σου ζωή κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί είτε με τον/την σύντροφό σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Πρόσεξε μόνον μην παρασυρθείς στο «παραδοσιακό» παιχνίδι της ζήλειας.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με τις ποικίλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις μπορεί να σε κάνουν να φέρεσαι σαν μικρό παιδί, τα ίδια όμως (και χειρότερα) ενδέχεται να συναντήσεις και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ξεχωρίσεις από τον «σωρό»!


Ερωτικά

Ακόμη κι αν κάποιος ή κάποια εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα, το πιθανότερο είναι να τον/την θεωρήσεις ένα «ασόβαρο» άτομο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά την... πατήσεις κι ερωτευθείς το αντίθετό σου!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Οι πιέσεις χαλαρώνουν σταδιακά επιτρέποντάς σου να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ' όλα είναι ότι οι δουλειές γίνονται «παιχνιδάκι» όταν και η δική σου διάθεση είναι ανάλογη. Παρότι λοιπόν, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου αναθέσει πολλαπλά καθήκοντα, θα βρεις τον τρόπο ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.


Ερωτικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου, αίρει τους δισταγμούς σου και σε κάνει να νιώθεις έτοιμος/η για οτιδήποτε, σίγουρα όμως αυτή η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σε φέρνει κοντά και σε πρόσωπα που απλά δεν αντέχεις!



ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Βρίσκεσαι μάλλον σε περίοδο «φόρμας» και μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα καλά της ζωής και να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, θα μπορέσεις να καμαρώσεις τα κατορθώματά τους. Αν πάλι όχι, με την συνδρομή της Σελήνης στον Υδροχόο μπορείς άνετα να πάρεις εσύ την θέση τους!


Ερωτικά

Ακόμη κι αν απλά «παίζεις», οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς», που ίσως αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να κρατήσεις «σημειώσεις» για μια δύσκολη ώρα!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Το κλίμα γίνεται κάπως «άστατο» για τα δεδομένα σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα ή από «προκλήσεις» που γίνονται για την... πρόκληση! Έτσι κι αλλιώς όμως η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να γνωρίσεις άτομα με διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα, χωρίς να σου απαγορεύει να «κρατήσεις χαρακτήρα».


Ερωτικά

Κάποιος/α «ζουζουνίζει» γύρω σου, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι παίζει με τη φωτιά. Είναι πάντως στην διακριτική σου ευχέρεια να του/της δώσεις να καταλάβει ότι αν «μπλέξει» μαζί σου θα πρέπει να ξεχάσει ό,τι ήξερε μέχρι σήμερα!




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η καθημερινότητα σου διανθίζεται με ποικίλα περιστατικά και αναμένεται να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και τα νέα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν. Ακόμη, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε αυξημένες μετακινήσεις αλλά και σε μια θεωρητική επεξεργασία συμπεριφορών, γεγονότων ή καταστάσεων.


Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμη την δημιουργία μιας ισότιμης σχέσης ή μιας σχέσης χωρίς παθογένειες, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Μπορείς όμως να κατασταλάξεις ως προς τις πραγματικές επιθυμίες ή ανάγκες σου.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Ύστερα από μια περίοδο όπου μπορεί να ήταν λίγο πιεστική αλλά και «μεστή» σε αποτελέσματα, καλείσαι να βιώσεις και να διαχειριστείς μια πιο «ασύμμετρη» κατάσταση την οποία ίσως και να δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις! Οι «πειραματισμοί» της Σελήνης στον Υδροχόο ποτέ δεν «σου γέμιζαν το μάτι», αν όμως νιώθεις ανέτοιμος/η για αυτό, απλά μην συμμετέχεις.


Ερωτικά

Ύστερα από μια φάση «περισυλλογής», η οποία σε οδήγησε σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις, είσαι πλέον έτοιμος/η να χαρείς τον έρωτα και την ζωή σου, όπως σου αξίζει. Δεν έχεις λοιπόν παρά να κάνεις το επόμενο βήμα.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει κάπως ασταθή στις επιδιώξεις σου, με κίνδυνο να αρχίσεις πολλά και να μην τελειώσεις τίποτα. Παράλληλα όμως μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου είτε ως «σνομπ φιλόσοφος» είτε απλά ως «αλλιώτικος/η» κι αυτή η συμπάθεια είναι μια καλή «μαγιά» για να τους ταξιδέψεις σε έναν κόσμο, όπου κυριαρχούν οι ιδέες σου!


Ερωτικά

Έχεις ρίξει τα «δίχτυα» σου παντού, με διάθεση κυρίως να «παίξεις» και να... προκαλέσεις αλλά αυτή η συμπεριφορά δικαίως ή αδίκως μπορεί να παρεξηγηθεί, με συνέπεια να βρεθείς σε δύσκολη θέση.




ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Τα «λουριά» χαλαρώνουν κι ίσως θα πρέπει να δείξεις μια κάποια επιείκεια απέναντι σε οτιδήποτε δεν συνάδει με τις επιλογές σου. Κι αν η Σελήνη στον Υδροχόο σε κουράσει με τα «άσκοπα» σκαμπανεβάσματά της, δεν έχεις παρά να αποσυρθείς διακριτικά από το προσκήνιο! Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με οτιδήποτε προάγει την σωματική και ψυχική σου ευεξία.


Ερωτικά

Το μάτι σου παίζει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις σώνει και καλά κάποιες «σοβαρές βλέψεις» κι αν κάνεις τον κόπο να το εξηγήσεις στον άνθρωπό σου, ίσως αποφύγεις κάποια «παρατράγουδα».


via astrology-gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top