Menu



Vrexei erwta episodia 16-17-18-19-20-21-22-23-24-25, ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ sigmatv brexei erota episodia 16-17-18-19-20-21-22-23-24-25,
Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 16
Η Αφροδίτη μαθαίνει ότι το παιδί της έχει επιστρέψει και τρελαίνεται. Ο Άρης υφίσταται τα αποτελέσματα του διαδικτυακού διασυρμού του, υποφέρει. Η Αλεξάνδρα και η Έλενα του συμπαραστέκονται. Η Μαρία αλλάζει στάση απέναντι στον Μανώλη. Ο Λεωνίδας έρχεται σε επαφή με τα παιδιά του μετά από οκτώ χρόνια. Συναντάει και τον Μανώλη ο οποίος αρχίζει να τον συμπαθεί. Ο Μανώλης βοηθάει την Στέλλα να συναντηθεί με τον Αχμέτ.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 17
Η Μαρία ψάχνει τον Μανώλη και μαθαίνει ότι ο Μανώλης έχει φύγει. Η Ντία θέλει να χωρίσει με τον Άρη αλλά όχι ανώδυνα, να τον κάνει να πονέσει. Η Έλενα αποφασίζει να παντρευτούνε τελικά με τον Κωστή για χάρη του παιδιού. Η Αφροδίτη προσπαθεί να φέρει την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά κοντά με τον Λεωνίδα. Ετοιμάζει το αγαπημένο του φαγητό. Η Έλενα και ο Κωστής βάζουν στόχο να απαλλάξουν τον Άρη από τη ρετσινιά του διαδικτύου με τις νομικές τους γνώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ο Λεωνίδας είναι θείος του Κωστή και η οικογένειά του αντιδρά. Η Μαρία γνωρίζει στο μπαράκι τον Γιάννη, χωρισμένο με παιδί.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 18
Ο Κωστής βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να υπερασπιστεί τον πεθερό του εναντίον του θείου του. Η Μαρία δίνει στον Λεωνίδα την άδεια να βλέπει τα παιδιά του όποτε θέλει, ο Λεωνίδας έχει άλλα στο μυαλό του. Ο Άρης μόλις που προλαβαίνει το κακό που τον περίμενε από την Ντία και τις δολοπλοκίες της. Ο Γιάννης φέρνει την κόρη του να τη γράψει στο φροντιστήριο και να ξαναδεί τη Μαρία . Η Στέλλα βρίσκει έναν τρόπο για να είναι με τον Αχμέτ μια ολόκληρη μέρα κοροϊδεύοντας τη μαμά της.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 19-20
Η Έλενα αρχίζει να έχει αμφιβολίες αν θέλει να παντρευτεί τελικά. Η Στέλλα αντιδρά στην απαγόρευση την μητέρας της να δει τον Αχμέτ και αρνείται να πάει σχολείο. Ο Λεωνίδας απειλεί τον Αχμέτ για να μην ξαναδεί την Στέλλα. Η Ντία μετά την υστερική αμνησία που έπαθε έχει γίνει εξαιρετικά καλός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει στο γάμο της Έλενας. Ο Πάμπος συναντιέται με την Αφροδίτη με σκοπό να της φάει λεφτά αλλά ο Αχμέτ ειδοποιεί τον Λεωνίδα ο οποίος τον περιλαμβάνει και τον διώχνει. Η Έλενα έχει εντελώς διαφορετική γνώμη για το γάμο από τον Κωστή και τσακώνονται.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 21
Η μέρα του γάμου της Έλενας και του Κωστή είναι επιτέλους εδώ και οι οικογένειες ετοιμάζονται πυρετωδώς. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για το ζευγάρι και ένα ατύχημα σταματάει τον Άρη και την Αλεξάνδρα λίγο πριν βγουν από το ξενοδοχείο για να πάνε στο δημαρχείο. Η Ντία ξαναβρίσκει τη μνήμη της και μαζί μ' αυτήν και την επιθυμία της να πάρει διαζύγιο από τον Άρη. Ο Άρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Αλεξάνδρα. Ο γάμος αναβάλλεται για άλλη μια φορά. Η Μαρία πρέπει ν' αποφασίσει για την οικογένεια της, τα παιδιά χρειάζονται τον πατέρα τους.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 22
Η Μαρία βοηθάει τον Κωστή να βρει δουλειά. Ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια οι διαφορές μεταξύ του Άρη και του Χάμπου. Η Στέλλα παρεξηγεί τον Αχμέτ και πιστεύει ότι την απατάει. Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον πατέρα μιας μαθήτριάς της τον Γιάννη. Ο Λεωνίδας αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά την Μαρία. Ο Πάμπος του προσφέρει μια περίεργη δουλειά. Η Ιφιγένεια αποφασίζει να κάνει τραπέζι στους γονείς της Έλενας για να συζητήσουν επιτέλους για το γάμο.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 23
Η Έλενα κάνει τον πρώτο υπέρηχο και τον δείχνουν στους γονείς. Ο Άρης δέχεται να μιλήσει στη σχολή ψυχολογίας του Πανεπιστημίου, για τον διαδικτυακό bulling και τις επιπτώσεις του στον ψυχισμό. Η υφηγήτρια που τον καλεί είναι πολύ όμορφη με αποτέλεσμα να ζηλέψει η Αλεξάνδρα και να απορρίψει την πρόταση του Άρη να ξαναβρεθούνε σα ζευγάρι. Η Βουλίτσα δέχεται πάρα πολλές παραγγελίες για την κράμα προσώπου που πουλάει διαδικτυακά. Η Αλεξάνδρα φεύγει με τον Λεωνίδα για τον πύργο του Οθέλλου. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Λεωνίδας και η Αλεξάνδρα είναι μαζί και ζηλεύει.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 24
Η Αλεξάνδρα σκέφτεται να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Άρη να ζήσουν μαζί. Ο Κωστής και η Έλενα φεύγουν κρυφά από το σπίτι γιατί έχουν πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση. Η Στέλλα βάζει σύμμαχο τη γιαγιά της για να δει τον Αχμέτ που έρχεται στο σπίτι. Ο Άρης δεν μπορεί να ξεφύγει από την εικόνα του εραστή που έχει κτίσει και η Αλεξάνδρα πληγώνεται για άλλη μια φορά όταν διαπιστώσει πως τον κυνηγάνε ακόμη. Η Ιφιγένεια μπλέκεται στην επιχείρηση της Βουλίτσας. Πουλάνε και οι δυο μέσα από το διαδίκτυο την κρέμα και ανεβάζουν φωτογραφίες «πριν» και «μετά». Η Έλενα και ο Κωστής παντρεύονται κρυφά οι δυο τους στο δημαρχείο έτσι όπως θέλουν αυτοί και όχι όπως τους ετοιμάζουν το γάμο οι οικογένειες…

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 25
Δέκα χρόνια μετά και οι ήρωες μας βρίσκονται σε άλλο σημείο της ζωής τους. Η κόρη της Έλενας και του Κωστή είναι πια δέκα χρονών. Ζητάει από τη μητέρα της να της διηγηθεί την ιστορία της οικογένειας. Στο σπίτι τους γίνονται ετοιμασίες για να βρεθεί η οικογένεια όλη μαζί. Υπάρχει λόγος που γίνεται το τραπέζι. Η Μαρία είναι πια με τον Λεωνίδα μαζί και αγαπημένοι, ο Άρης είναι περιοδεύον καθηγητής πια και διδάσκει στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια. Η Αλεξάνδρα ανεβάζει ένα θεατρικό στην Ινδιά και στο τραπέζι εμφανίζονται η Στέλλα και ο Αχμέτ παντρεμένοι πια και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η οικογένεια έχει αποδεχτεί και σέβεται την διαφορετικότητα του καθενός από τα μέλη της που όμως έχουν σαν συνεκτική ουσία την αγάπη.
Brexei erota, brexei erota nea seira, brexei erota ta epeisodeia,
τα νέα επεισόδια της σειράς Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Δημοσίευση σχολίου

 
Top