Menu



KARA SEVDA EPISODIA 1-2-3-4-5-6-7
KARA SEVDA EPISODIA 1
Η όμορφη και ταλαντούχα Νιχάν, αναζητώντας άγνωστα πρόσωπα για την έκθεση φωτογραφίας που ετοιμάζει, αποφασίζει να μπει στο λεωφορείο. Ένα ξαφνικό φρενάρισμα θα τη ρίξει στην αγκαλιά του γοητευτικού και ευγενικού Κεμάλ κι έτσι θα ξεκινήσει η ιστορία τους…Οι δυο νέοι θα ξαναβρεθούν τυχαία και ο Κεμάλ θα σώσει τη Νιχάν. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να μην ξαναχωρίσουν. Η μοίρα όμως, έχει άλλα σχέδια…

KARA SEVDA EPISODIA 2
Ο πλούσιος και δυναμικός Εμίρ, συνηθισμένος να έχει τον κόσμο στα πόδια του, είναι αποφασισμένος να κερδίσει τη Νιχάν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Εκμεταλλεύεται την αγάπη της κοπέλας για τον δίδυμο αδελφό της, τον Οζάν, στον οποίο στήνει παγίδα. Η Νιχάν θα αναγκαστεί να απαρνηθεί την αγάπη της για τον Κεμάλ προκειμένου να σώσει τον αδερφό της. Ο Κεμάλ βαθιά πληγωμένος, φεύγει για να εργαστεί στην επαρχία, αγνοώντας τα κίνητρα της αγαπημένης του.

KARA SEVDA EPISODIA 3
Πέντε χρόνια μετά, η Νιχάν είναι εγκλωβισμένη σε έναν δυστυχισμένο γάμο και ο Κεμάλ επιστρέφει ως επιτυχημένος μηχανικός και συνέταιρος στην εταιρεία όπου εργαζόταν. Η μοίρα τον φέρνει να πλειοδοτεί έναντι του Εμίρ σε μια δημοπρασία για ένα σημαντικό κατασκευαστικό έργο. Οι δρόμοι της Νιχάν και του Κεμάλ διασταυρώνονται και πάλι. Κι αυτή τη φορά, οι όροι έχουν αλλάξει δραματικά…

KARA SEVDA EPISODIA 4
Η μοίρα παίζει τα παράξενα παιχνίδια της και ο Κεμάλ σώζει για άλλη μια φορά τη Νιχάν από βέβαιο πνιγμό. Αυτή τη φορά όμως, φροντίζει να μην τον δει. Η Λεϊλά ακούει έκπληκτη αυτά που της εξιστορεί ο Κεμάλ, ενώ την ίδια ώρα πηγαίνει στο σπίτι της και η Νιχάν. Για δεύτερη φορά, ο Κεμάλ θα κρυφτεί, η Νιχάν όμως σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο παλιός της αγαπημένος έχει επιστρέψει στην Πόλη.

KARA SEVDA EPISODIA 5
Ο Γκαλίπ καταφέρνει να λογικέψει τον Εμίρ κι έτσι εκείνος υπογράφει τη νέα σύμβαση. Ο Κεμάλ ανακοινώνει στον συνέταιρό του ότι έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην επαρχία, ενώ την ίδια ώρα η Νιχάν είναι απαρηγόρητη και δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Κεμάλ. Η προσπάθεια του Εμίρ να τον δωροδοκήσει αναγκάζει τον Κεμάλ να παραστεί στη δεξίωση.

KARA SEVDA EPISODIA 6
Στη δεξίωση για την 5η επέτειο του γάμου της, η Νιχάν παριστάνει για άλλη μια φορά την ευτυχισμένη σύζυγο, η ξαφνική εμφάνιση του Κεμάλ όμως, θα ανατρέψει τις ισορροπίες της. Η Βιλντάν τρομοκρατείται όταν αναγνωρίζει τον Κεμάλ μέσα στο πλήθος και ζητά εξηγήσεις απ' την κόρη της. Η Νιχάν ξεκαθαρίζει στον Εμίρ ότι δεν θα γίνει ποτέ πραγματική γυναίκα του.

KARA SEVDA EPISODIA 7
Η Ζεϊνέπ πιέζει τη Νιχάν να προωθήσει τις φωτογραφίες της στο πρακτορείο. Κι ενώ η κόντρα του Κεμάλ και του Εμίρ είναι εμφανής σε κάθε τους συνάντηση, η Βιλντάν δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει στη Νιχάν ότι ο Εμίρ τούς κρατάει στο χέρι και πρέπει να πηγαίνει με τα νερά του. Η οικογένεια Σόιντερε γιορτάζει για την απόφαση του Κεμάλ να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, ο Ταρίκ όμως τους χαλάει το κέφι με μια αποκάλυψη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top