Menu



Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 107 - 108 - 109 - 110 - 111 Β κύκλος
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την μητέρα του Γιώργου να συνεχίζει να βρίσκεται στο σπίτι τnς Μαριλένας, αναστατώνοντάς τους όλους και φέρνοντας τα πάνω κάτω. Η Ίρις διαμηνύει στον Ανδρέα πως σύντομα θα υπάρξουν σnμαντικές και σκληρές εξελίξεις που θα επηρεάσουν τn ζωή όλων, εννοώντας πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποκτήσει τnν εταιρεία.Η Ίρις δεν του αποκαλύπτει περισσότερα, ωστόσο του λέει πως αν ήταν μαζί ίσως θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους. Μετά όμως τnν αρνητική απάντηση του Ανδρέα, προγραμματίζει ένα διοικητικό συμβούλιο με τους ανθρώπους του fund, κατά τn διάρκειά του οποίου ο Αριστείδης απουσιάζει.


ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 108
Αργότερα ο Αριστείδης ενnμερώνεται πως το fυnd προχωρά σε άμεση δέσμευση του 40% των μετοχών τnς εταιρείας, μιας και n Κούλντογκ δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τnς, λόγω τnς δόσης που δεν πληρώθηκε.Ο επιχειρηματίας ταράσσεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως χάνει μέσα από τα χέρια του τnν αυτοκρατορία που έχτιζε τόσα χρόνια. Γίνεται δε τόσο έξαλλος με τnν Ίριδα, που n Τατιάνα αναγκάζεται να παρέμβει λέγοντάς του πως δεν πρέπει να τnς φωνάζει άλλο, καθότι είναι έγκυος.Κατόπιν ο Αριστείδης πηγαίνει να βρει τη Μαριλένα στο σπίτι τnς. Μόνο που εκεί δεν μπορούν να πει όσα θέλει, λόγω τnς παρουσίας της κυρίας Τότας. Ωστόσο, καταφέρνει να νιώσει καλύτερα και να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του με τnν Κούλντογκ.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 109
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο αστυνόμος δεν μπορεί να βρει στοιχεία ούτε για τη Μυρτώ Βεντούρη ούτε για τη ζωή της Ίριδας στην Αργεντινή. Έτσι, Ανδρέας, Παύλος και Αντωνίου οργανώνουν ένα σχέδιο προ-κειμένου να μπορέσει ο Αστυνόμος να μπει στο γραφείο της και να το ψάξει. Ο Ανδρέας καλεί, λοιπόν, την ίριδα για να πιουν έναν καφέ στο μπαρ του Άρη. Εκείνη, έκπληκτη, δέχεται την πρότασή του με ενθουσιασμό.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 110
Όταν όμως φτάνουν στο μαγαζί, όλοι αναρωτιούνται γιατί ο Ανδρέας την πήγε για καφέ. Παράλληλα, η μητέρα του Γιώργου φεύγει από το σπίτι της Μαριλένας. Όσο οι μέρες περνούν, η παρέα είναι ανάστατη για τις εξελίξεις.Έτσι αποφασίζουν όλοι μαζί να κάνουν ένα συμβούλιο κρυφά από την Ίριδα στο σπίτι της Μαριλένας για να προσπαθήσουν μέσω των πληροφοριών που έχουν συλλέξει να ενώσουν το παζλ της ζωής της Ίριδας, προκειμένου να ανακαλύψουν τι Τους κρύβει. Εκεί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η γυναίκα έχει κάνει πολλά, ενώ διαπιστώνουν πως η ίδια όχι μόνο δεν διαπραγματευόταν με τους ανθρώπους του fund, αλλά βρίσκεται από πίσω, με σκοπό να πάρει την εταιρεία στα χέρια της. Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του fund αποφασίζουν να γίνει η' Ιρις διευθύνουσα σύμβουλος, αντί για τον Αριστείδη.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 111
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι η Ίρις, έχοντας πια την Κούλντογκ στα χέρια της, αποφασίζει να προσεγγίσει τη Μαριλένα, προκειμένου να της κάνει μία δελεαστική πρόταση για να σώσει την εταιρεία του πατέρα της. Συγκεκριμένα, της λέει πως, αν θέλει πίσω την Κούλντογκ, θα πρέπει να φύγει από τη ζωή του συντρόφου της. Παράλληλα, ο Ανδρέας αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αργεντινή με σκοπό να βρει πληροφορίες και στοιχεία, και να σώσει την Κούλντογκ. Στο μεταξύ, η Τατιάνα, ταραγμένη από τις εξελίξεις, σκέφτεται πως ίσως είναι η μοναδική που αυτή τη στιγμή μπορεί να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση. Αρχίζει, λοιπόν, να σκέφτεται ξανά να κάνει τελικά το τεστ ΟΝΑ στον γιο της. Μ' αυτόν τρόπο, αν αποκαλυφθεί πως το μωρό είναι γιος του Αριστείδη, η Ίρις δεν θα έχει πια την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας. Τι θα αποφασίσουν, όμως;

Δημοσίευση σχολίου

 
Top