Menu



ARENA επεισοδια episodia AR3NA πρωταγωνιστες STAR
Έρχεται στο Star η νέα καθημερινή δραματική σειρά με την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη στο σενάριο και τη σκηνοθεσία. Ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης, που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, επιστρέφει στο Star μετά από 17 χρόνια με μια καθηλωτική ιστορία με έντονη δραματουργική πλοκή και προτείνει μία νέα αντίληψη έτσι ώστε ο τηλεθεατής να είναι μέτοχος σε ένα καινούργιο αλλά και συγχρόνως κλασσικό, οπτικό θέαμα.

Δύο δυναμικές, ταλαντούχες γυναίκες, τις ενώνουν και τις χωρίζουν οι ίδιες επιθυμίες, το ίδιο πάθos, ο ίδιος άντρας, το ίδιο αίμα!
AR3NA STAR
Αμάντα και Μελίσσα, δυο ταλαντούχες γυναίκες, που μοιράζονται το ίδιο πάθos για τη μουσική, το ίδιο πάθos για δημοσιότητα και δόξα αλλά και τον ίδιο άντρα. Η κόντρα ανάμεσά τους θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και θα μετατρέψει την Αμάντα εν αγνοία της, σε μια σύγχρονη Μήδεια.
ARENA πρωταγωνιστες STAR
Η Αμάντα (Ζέτα Δούκα) δεν γνωρίζει ότι η νούμερο ένα αντίζηλός της, είναι η κόρη της! Η Μελίσσα (Νίκη Γρανά) επίσης δε γνωρίζει ότι στο στόχαστρό της για εκδίκηση έχει βάλει τη βιολογική της μητέρα! Ο αγώνας ανάμεσα σε μάνα και κόρη, για την επικράτηση στην καρδιά του γοητευτικού Τίμου (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) αλλά και στο μουσικό στερέωμα, θα είναι ανελέητος και θα συμπαρασύρει και όλους όσους είναι δίπλα τους. Τα μυστικά από το παρελθόν θα στοιχειώσουν το παρόν και θα σημαδέψουν το μέλλον τους.
arena star
Η Μελίσα δεν υποψιάζεται ότι στην πραγματικότητα είναι υιοθετημένη από τον Αντρέα (Κώστας Αποστολίδης), ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρίας και την πρώτη του σύζυγο, Jane (Τάνια Τρύπη). Ζει μαζί του και με τη δεύτερη γυναίκα του, την Ήβη (Ελισάβετ Μουτάφη) και την κόρη τους, Μυρτώ (Χρύσα Μιχαλοπούλου). Ο έpωτας της για τον Τίμο, έναν γοητευτικό συνθέτη - στιχουργό, θα τη μεταμορφώσει και θα γίνει σκοπός της ζωής της.
Η Αμάντα ζει με τον γιατρό σύζυγό της Σωτήρη (Χάρης Κκολός) σε έναν βαλτωμένο γάμο. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Δάφνη (Μαρτίνα Δημοπούλου). Όταν γνωρίζει τον Τίμο, τον εpωτεύεται παράφορα.
Ο ανταγωνισμός, ανάμεσα στην Αμάντα και τη Μελίσα, θα γίνει ακόμα πιο σκληρός σε όλα τα επίπεδα, όταν στο προσκήνιο θα εμφανιστεί η Ράνια (Παναγιώτα Βιτετζάκη). Εκεί η τράπουλά θα ξαναμοιραστεί και νικητές και ηττημένοι θα αλλάξουν στρατόπεδα. Μητέρα και κόρη θα θυσιάσουν τα πάντα και τους πάντες, ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτούς, στη μεγαλομανή δίψα τους για προσωπική αναγνώριση.
arena star
Έτος: 2017
Διάρκεια: 60 λεπτά
Κατηγορία: Δραματικές
Πρωταγωνιστές: Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Αποστολίδης, Νίκη Γρανά, Ζέτα Δούκα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Χάρης Κκολός, Ελισάβετ Μουτάφη, Τάνια Τρύπη, Γιώργος Αρβανίτης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Μαρτίνα Δημοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ελένη Καρακάση, Λεωνίδας Κουλούρης, Μιχάλης Μαρκάτης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ορέστης Τρίκας
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θ. Ιατρίδης , Ι. Γιαννούλη
Concept: Δημήτρης Αρβανίτης
Σενάριο – Ανάπτυξη: Μ. Αρβανίτη, Α. Κασάπογλου, Β. Νικολοπούλου
Παραγωγή: Kappa Studios – Γιάννης Καραγιάννης
​Δύο δυναμικές, ταλαντούχες γυναίκες, τις ενώνουν και τις χωρίζουν οι ίδιες επιθυμίες, το ίδιο πάθος, ο ίδιος άντρας, το ίδιο αίμα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top