Menu

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΜΕΡΙΕΜ ΟΥΖΕΡΛΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΙΡ Karadayi Meryem Uzerli-Στα νέα επεισόδια του «Karadayi» που θα προβληθούν στην Τουρκία θα δούµε τη Μεριέµ Ουζερλί να υποδύεται µία γοητευτική δικηγόρο. Και µάλιστα τη δικηγόρο των Ναζίφ και Μαχίρ Καρά. Σύµφωνα µε το σενάριο του νέου κύκλου της δραµατικής σειράς, η οικογένεια Καρά αποφασίζει να αποδεσµεύσει τον Ερντάλ, που έχει αναλάβει ως δικηγόρος την υπεράσπισή τους µέχρι τώρα, και τη θέση του θα πάρει η Μεριέµ Ουζερλί. Ανάµεσα στη δικηγόρο και τον Μαχίρ θα αναπτυχθεί µία ιδιαίτερη σχέση που θα ταρακουνήσει αρκετά τη Φεριντέ, νιώθοντας ότι εκείνος αποµακρύνεται από κοντά της. Έτσι, η Μεριέµ Ουζερλί ακόµη µία φορά θα γίνει η «πέτρα του σκανδάλου» αφού η παρουσία της θα δυναμιτίσει τη σχέση Μαχίρ - Φεριντέ.

Η Μεριέµ Ουζερλί σε σχόλιο που είχε αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook δήλωνε πως επέλεξε τη ζωή! Η θεραπεία της για το σύνδροµο χρόνιας κόπωσης σε θεραπευτήριο της Γερµανίας συνεχίζεται κανονικά. Πριν από λίγες µέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού, αυτή τη φορά µέσα από το θεραπευτήριο, που έδειχναν τη Μεριέµ φανερά καταβεβληµένη και αδυνατισµένη, σοκάροντας προς στιγµήν τους θαυµαστές της.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται ότι βλέπει µε αισιοδοξία το µέλλον και δεν είναι διατεθειµένη να κάνει πίσω. Σύµφωνα µάλιστα µε πληροφορίες, πριν ακόµη αναχωρήσει για το Βερολίνο είχε έρθει σε επαφή µε την εταιρεία τουρκικής παραγωγής Ay Yapim του «Karadayi» και είχε συζητήσει το ενδεχόµενο να συµµετάσχει στη δηµοφιλή σειρά. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Μεριέµ έχει ακόµη έναν λόγο για να θέλει να θεραπευτεί γρήγορα! Η επιστροφή της στη µικρή οθόνη θα γίνει σύντοµα µε έναν ρόλο που προβλέπεται να είναι ακόµη πιο περιπετειώδης από εκείνον της Χουρέµ.
Της Ελευθερίας Στρατομήτρου

Δημοσίευση σχολίου

 
Top