Menu

DIKAIOSI EPEISODIO 14-15-16-17 MEGA ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 10 Δευτέρα 10/11

Περίληψη: Η Χριστίνα παθαίνει έμφραγμα μέσα στο ταξί και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Τζίνα, που το έχει σκάσει από το σπίτι, δεν ενημερώνεται έγκαιρα. Την ίδια ώρα, οι μπράβοι πιέζουν τη Μυρσίνη για πληροφορίες. Ο Νάσος εντοπίζει τη Νατάσα στο νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει ποιά είναι. Ο Χρήστος ζητάει το τηλέφωνο της Μυρτώς, όμως εκείνη επιλέγει ν' αφήσει στην τύχη την επόμενη συνάντησή τους. Μιλάει στην Ανθή για τη νέα γνωριμία της και νιώθει ενθουσιασμένη. Τα ίδια συναισθήματα μοιράζεται όμως και ο Χρήστος με την αδερφή του, τη Λία και δείχνει ν' ανησυχεί για το πώς θα ξανασυναντηθούν. Ο Θησέας ζητάει λεφτά από τον Ρήγα προκειμένου να λαδώσει τους δημοτικούς συμβούλους για να του αναθέσουν το έργο. Παράλληλα, ενημερώνεται για τον πυροβολισμό του πολιτικού και υποψιάζεται πως η Νατάσα έχει κάποια ανάμειξη σ' αυτή την υπόθεση. Ο Ανδρέου παρακολουθεί τη Νατάσα στο νοσοκομείο, η οποία αναρρώνει με ελαφριά διάσειση. Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Θωμά, τον παλιό του δικηγόρο, να τον επισκεφτεί στον Κορυδαλλό όσο πιο γρήγορα γίνεται, εξηγώντας του ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι μπράβοι του Ανδρέου αφήνουν ελεύθερη τη Μυρσίνη κι αυτή πανικόβλητη αρχίζει να ψάχνει την Τζίνα και τη Χριστίνα. Η Τζίνα βρίσκει παρηγοριά και κατανόηση στη συντροφιά του Ιάσωνα, του ιδιωτικού ντετέκτιβ που την έχει προσλάβει σαν βοηθό του. Την ώρα που η Μυρτώ προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, εκείνος μαθαίνει την ανάμειξη του Λευτέρη στα προσωπικά του και ετοιμάζεται να τον αντιμετωπίσει.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Τρίτη 11/11
Περίληψη: Ο Λευτέρης, προκειμένου να εξασφαλίσει τη δουλειά με το εμπορικό, δανείζεται χρήματα από τον Ανδρέου. Η Μυρσίνη ειδοποιεί τον Νικηφόρο ότι η μάνα του και η Τζίνα αγνοούνται. Αυτός με τη σειρά του ενημερώνει τον Θωμά και τον παρακαλεί να δημοσιοποιήσει στα Μέσα ότι κάποιος απειλεί τη ζωή του στις φυλακές. Η Τζίνα αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Μυρσίνη και να δώσει σημεία ζωής και μαθαίνει ότι η γιαγιά της εξαφανίστηκε. Η Νατάσα καταφέρνει να το σκάσει από το νοσοκομείο χωρίς να δώσει τα στοιχεία της. Η Μυρτώ ζητάει από τη Βάλια ερωτικές συμβουλές για το πώς να πλησιάσει τον άγνωστο που την έχει ιντριγκάρει. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος μαθαίνει για την ανάμειξη του Λευτέρη στην προσωπική του ζωή και μαλώνουν άσχημα. Η Ερμιόνη προσπαθεί να πλησιάσει τη Λία αλλά πέφτει σε τοίχο. Η Νατάσα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Θησέα. Οι μπράβοι του Ανδρέου εντοπίζουν τη Χριστίνα στο νοσοκομείο κι ετοιμάζονται να την απαγάγουν, ενώ προς τα εκεί κινείται και η Τζίνα με τον Ιάσωνα. Η Μυρτώ με τον Χρήστο ετοιμάζονται να βγουν το πρώτο τους ραντεβού. Ο Χρήστος και η Μυρτώ περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, χωρίς να έχουν καταλάβει ακόμα ότι το παρελθόν τούς συνδέει.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Πέμπτη 13/11
Περίληψη: Οι μπράβοι του Ανδρέου δίνουν ρητές εντολές στην ιδιωτική κλινική πως θέλουν να ενημερωθούν άμεσα μόλις συνέλθει η Χριστίνα. Η Μυρτώ και ο Χρήστος περνάνε ευχάριστες στιγμές και η φλόγα μεταξύ τους δυναμώνει. Νιώθουν σαν να γνωρίζονται από παλιά αλλά δεν συνειδητοποιούν από πού. Η Μυρσίνη ζητάει από την Τζίνα να φύγουν από την πόλη, να την ακολουθήσει στην Ικαρία, αλλά η Τζίνα αρνείται. Ανησυχεί για τη γιαγιά της και δεν είναι διατεθειμένη ν' αφήσει τον πατέρα της απροστάτευτο. Ζητάει από τη Μυρσίνη να φύγει και της υπόσχεται πως θα πάει να την βρει μόλις ο Νικηφόρος αποφυλακιστεί. Ο Ιάσωνας ορκίζεται να την προσέχει. Η Νατάσα αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του πολιτικού που πυροβόλησε, αλλά ο Θησέας δεν μοιράζεται την ανησυχία της. Τον απειλεί πως αν δεν την βοηθήσει, θα τον μπλέξει στην υπόθεση. Η Ανθή πιέζει τη Βάλια να της μιλήσει για τα σχέδιά της σχετικά με τον Νικηφόρο, φοβούμενη ότι θα μπλέξει σε νέους μπελάδες, αλλά εκείνη την κρατάει σε απόσταση. Η Χριστίνα συνέρχεται και προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται. Η Τζίνα επικοινωνεί με τον Νικηφόρο και τον ενημερώνει για την κατάσταση, του ζητάει να μην λυγίσει, να μην παραδώσει το χειρόγραφο. Ο Ανδρέου ψάχνει παντού τη Νατάσα. Η Βάλια επισκέπτεται τη Χρίστινα στην ιδιωτική κλινική και την απειλεί πως αν δεν πάρει στα χέρια της το χειρόγραφο, θα ψάξει να βρει την Τζίνα και θα την βλάψει. Το πρώτο μάθημα της Μυρτώς και του Χρήστου στο μεταπτυχιακό ξεκινάει.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Παρασκευή 14/11
Περίληψη: Η είδηση ότι ο πολιτικός Κουμεντάκος πέθανε, τρομοκρατεί τη Νατάσα. Εκμεταλλευόμενη τα προσόντα της, πείθει τον Θησέα να την κρύψει μέχρι το θέμα να ξεχαστεί. Εν τω μεταξύ, ο Πρίγκιπας την ψάχνει παντού. Η Τζίνα αγωνιά για τη γιαγιά της και προσπαθεί να την εντοπίσει. Ο Ιάσωνας τής ζητάει να ηρεμήσει και την προειδοποιεί ότι η Βαρνέζη δεν είναι εύκολη αντίπαλος, πρέπει να σκεφτεί με ψυχραιμία τις κινήσεις της. Και η Χριστίνα όμως προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Θωμάς πιέζει τον Νικηφόρο να του παραδώσει το χειρόγραφο. Ο Λευτέρης λαδώνει τον Θησέα για να του αναθέσει τη δουλειά του εμπορικού. Ο Χρήστος προτείνει στη Μυρτώ να βγουν για φαγητό, με σκοπό να ξανασυστηθούν. Γρήγορα όμως η κουβέντα τους καταλήγει σε καβγά. Η Τζίνα, πάνω στην απελπισία της, επισκέπτεται τη Βάλια αποφασισμένη για όλα. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ανταλλάσουν το πρώτο τους φιλί. Την ώρα που η Τζίνα απειλεί τη Βάλια μ' ένα μαχαίρι, ο Πρίγκιπας εισβάλλει στο καμαρίνι της...


ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Ανδρέου), Νίκη Παλληκαράκη (Βάλια), Κάτια Νικολαΐδου (Ερμιόνη), Κλέων Γρηγοριάδης (Χρηστίδης), 'Αννα Μιχαήλου (Ανθή), Γιάννης Καρατζογιάννης (Μενέλαος), Βασίλης Μπισμπίκης (Θησέας), Κωνσταντίνα Κλαψινού (Μυρτώ), Ευαγγελία Συριοπούλου (Τζίνα), Θανάσης Κουρλαμπάς (Νικηφόρος), Δημήτρης Μαύρος (Λευτέρης), Βίκυ Κάβουρα (Κλαίρη), Νίκος Αναδιώτης (Ασίμ), Δημήτρης Γκουτζαμάνης (Χρήστος), Φωτεινή Ντεμίρη (Χριστίνα), Ναταλία Κηρύκου (Λία), Αλίνα Κωτσοβούλου (Μαρία), Σπύρος Σπαντίδας (Θωμάς), Νίκη Γρανά (Αφροδίτη), Κατερίνα Δημητρόγλου (Νατάσα), Αλέξανδρος Αμερικάνος (Παύλος), Νίκος Καραμολέγκος (Αχμέτ), κ.ά.

Η βασική ιστορία γράφτηκε από τον: Δημήτρη Αρβανίτη

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης

Πλοκή: Μαντώ Αρβανίτη, Μελίνα Τσαμπάνη

Ανάπτυξη κι επιμέλεια σεναρίου: Φώφη Κώττη

Διάλογοι: Μαρία Αναστασίου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Αμάντα Σοφιανοπούλου

Σκηνοθέτες Μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης

Επιμέλεια-Σύμβουλος Πλοκής: Γιάννης Μπότσης

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top