Menu


​ORKOS SIWPIS EPEISODIA ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35
Όρκος σιωπής επεισόδιο 31 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-12-14
Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μάθει αυτά που της κρύβει ο Γεράσιμος. Η Νίκη ψαρεύει το Νώντα για τις δουλειές του Γιώργου. Ο Έκτορας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στη Δάφνη. Η Ηλέκτρα βρίσκεται στον εκδοτικό οίκο. Η Μαρίνα μαθαίνει από τον Ηλία κάτι, που όχι μόνο θα την ταράξει αλλά θα της κλονίσει την εικόνα που έχει για τον Πέτρο. Ο Άρης επιστρέφει στην Αθήνα και αντιμετωπίζει την Ελένη.

Όρκος σιωπής επεισόδιο 32 ΤΡΙΤΗ 9-12-14
Ο Τόνυ αποκαλύπτει στον Άγγελο ότι αυτός και η Στέλλα είναι ξαδέρφια. Η Στέλλα γεμάτη ενθουσιασμό εξηγεί στη Σάντρα ότι τα ξαναβρήκανε με τον Άγγελο και πως ο Ιούλιος ενδιαφέρεται πραγματικά για κείνη. Η Βασιλική λέει την αλήθεια στη Σοφία για τα σχέδια του Λεωνίδα και της αποκαλύπτει ότι πίσω από όλα βρίσκεται κάποιος «Τόνυ». Η Μαρίνα δέχεται το φλέρτ του Ηλία, με απώτερο σκοπό να μάθει όσα μπορεί για τις δουλειές και τα μυστικά του Πέτρου στην Κύπρο. Η Νίκη καταλαβαίνει πως ο Γιώργος έχει τον Νώντα στο χέρι και τον ειδοποιεί. Ο Άρης συνειδητοποιεί πως η Ελένη έχει σχέση με τον Έκτορα, αλλά δεν της λέει τίποτα.. Ο Ηλίας πηγαίνει τη Μαρία σε μια χαρτοπαικτική λέσχη και της εξηγεί πως ο Πέτρος είναι κορυφή στην ιεραρχία των ισχυρών στην Κύπρο. Ο Έκτορας πολιορκεί τη Χριστίνα. Η Ηλέκτρα προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τον Άρη. Ο Άγγελος χωρίζει με τη Στέλλα. Ο Πέτρος πλησιάζει τη Σοφία, με σκοπό να της πει όλη την αλήθεια...

Όρκος σιωπής επεισόδιο 33 ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12-14
Η Σοφία επιμένει να μιλήσει με τον Τόνυ αλλά ο Πέτρος την αποτρέπει, προσπαθώντας να αποφύγει τις συνέπειες των αποκαλύψεων. Η Αλεξάνδρα, από την άλλη, τον πιέζει να πουν την αλήθεια στη Σοφία. Ο Έκτορας πολιορκεί τη Χριστίνα, αλλά η Δάφνη δεν δείχνει πρόθυμη να τον μοιραστεί. Ο Διονύσης εκβιάζει τον Νώντα. Ο Ηλίας φυγαδεύει ένα πρόσωπο που όλοι θεωρούν ξεγραμμένο. Η Σοφία προσπαθεί να παρηγορήσει τη Στέλλα κι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Άρης προσπαθεί να ξεχάσει την Ηλέκτρα. Η Σάντρα πάει στο Ναύπλιο για να συμπαρασταθεί στη Στέλλα, όμως εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Όρκος σιωπής επεισόδιο 34 ΠΕΜΠΤΗ 11-12-14
Στο Ναύπλιο η οικογένεια ψάχνει εναγωνίως για τη Στέλλα, που έχει εξαφανιστεί. Η Σοφία χωρίς να ξέρει ότι η κόρη της αγνοείται βρίσκεται στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει με τον Άγγελο. Όσα μαθαίνει την αναστατώνουν πολύ, αλλά της συμπαραστέκεται η Βασιλική. Η Ηλέκτρα κάνει πρόοδο με τον Αχιλλέα κι ο Έκτορας προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις γυναίκες της ζωής του. Ο Νώντας αποφασίζει να βάλει στη θέση του το Διονύση κι η Αλεξάνδρα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τους δαίμονες του παρελθόντος.

Όρκος σιωπής επεισόδιο 35 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-12-14
Η Ηλέκτρα φαίνεται να τα καταφέρνει με τον μικρό Αχιλλέα. Ο Πέτρος και ο Νώντας ανοίγουν τα χαρτιά τους σε σχέση με τον Γιώργο. Η Νίκη έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται μεταξύ της Χριστίνας και του Έκτορα και παίρνει θέση. Ο Τόνυ επισκέπτεται τη Θεοδώρα με μία τάση αυτοκριτικής αλλά εκείνη τον αιφνιδιάζει. Ο Ιούλιος είναι αποφασισμένος να μάθει από τον Άγγελο την αλήθεια για την ανεξήγητη συμπεριφορά του απέναντι στη Στέλλα.

ORKOS SIWPIS EPEISODIA ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35

Δημοσίευση σχολίου

 
Top