Menu



Μπρούσκο επεισόδιο 453 Mprousko
Στο αεροδρόμιο θα συλλάβουν τον Σηφηλάκη και αυτό θα δημιουργήσει πάρα πολλά ερωτηματικά στην Αναστασία, όπου προσπαθεί να καταλάβει ποιο ήταν το πραγματικό του κίνητρο, ενώ η συμπεριφορά του Ματθαίου την προβληματίζει.Ύστερα από την έκδοση του Γερμανού στην Κύπρο, ο Πάτροκλος βρίσκεται σε πάρα πολύ πανικό και από το μυαλό του θα περάσουν πάρα πολλές επικίνδυνες σκέψεις.Ο Πάτροκλος θα εξαφανιστεί κι αυτό θα δημιουργήσει πάρα πολύ ανησυχία σε όλη την οικογένεια.Ο Χρήστος θα δώσει κάποιες πληροφορίες στον Αχιλλέα και με αυτές θα επιβεβαιώσει τις υποψίες του, ότι Χρυσάνθη κι ο Νικηφόρος γνωρίζονται από τα παλιά και έχουν κάποιο κρυφό σχέδιο.Σε μεγάλη περιπέτεια βρίσκεται η Κωνσταντίνα ύστερα την αποκάλυψη ότι ο Κίκης είναι δίγαμος, ενώ ο Μανωλιός παίρνει την απόφαση να πάει στην Αστυνομία και να τον καρφώσει. Ύστερα από την ανάκριση του Σηφηλάκη θα υπάρξει μια τρομερή κατάληξη που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Αναστασίας αλλά και του Ματθαίου.

Μπρούσκο επεισόδιο 454 Mprousko
Εξοργισμένοι είναι όλοι με τις κατηγορίες του Σηφηλάκη, ο οποίος κρατάει καλά ένα κρυμμένο μυστικό για άγνωστους λόγους. Η Μελίνα είναι πολύ συγκινημένη με αυτό που έκανε ο Σήφης, ώστε να κατορθώσει η ίδια να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.Ο Διαμαντής κάνει μια αδιάντροπη αποκάλυψη που θα κάνει έξω φρενών την Χρυσάνθη η οποία με ένα πολύ παράξενο τρόπο κατορθώνει να ηρεμεί τον Πάτροκλο. Η Δάφνη απαιτεί να προσλάβει για νταντά της κόρης της Κινέζα και έτσι αυτό θα είναι η αφορμή να έχουν ένα άγριο καβγά με το Μάρκο.Η Κωνσταντίνα θα υποδεχθεί τον Κίκη με άγριες διαθέσεις. Ο Σήφης είναι πάρα πολύ χαρούμενος που θα μάθει ποιο είναι το φύλο του μωρού, ενώ έξω από τη γυναικολογική κλινική θα είναι η Βασιλική που θα της μπουν πολλές υποψίες μόλις συναντήσει τυχαία την Όλγα. Για τις εξελίξεις με τον Γερμανό απαγωγέα θα ενημερωθεί η Μελίνα με τον Αχιλλέα, ενώ ο Πάτροκλος με τον Διαμαντή θα συναντηθούν κρυφά με ένα γνωστό ύπουλο άτομο που θα εξυπηρετήσει τα δικά τους ύπουλα σχέδια

Μπρούσκο επεισόδιο 455 Mprousko
Στο Νεκτάριο θα δώσει εξηγήσεις η Χρυσάνθη γιατί δείχνει τόσο πολύ ενδιαφέρον τόσο για εκείνον, αλλά όσο και για τον Πάτροκλο. Ο Κίκης συνεχίζει να διεκδικεί την Κωνσταντίνα και της δίνει την υπόσχεσή του ότι θα χωρίσει με την γυναίκα του και θα την ξαναπαντρευτεί. Ο Μανωλιός είναι τσαντισμένος με όλους γιατί πιστεύει ότι όλοι έχουν πάρει το μέρος του Κίκη.Από την Βασιλική θα μάθει ο Μηνάς ποιες είναι οι κατηγορίες του Σηφηλάκη ότι ο Ματθαίος τον πλήρωσε ώστε να σκοτώσει την Αναστασία και θα πάει αμέσως να τα αποκαλύψει όλα στον Σήφη όπου εκείνος θα εκφράσει πολύ μεγάλη καχυποψία. Αυτό θα το εκμεταλλευτεί ο Διαμαντής και θα του ζητήσει να πείσει την Αναστασία ώστε να μην γυρίσει στην Κύπρο.Ο Ματθαίος χωρίς να μπορεί να κάνει αλλιώς θα εξομολογηθεί στον Αχιλλέα ότι είχε μια συνάντηση με τον Σηφηλάκη κρυφά απ' όλους χωρίς να ξέρει ότι τον είχε δει ο Μανωλιός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top