Menu



Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 73, 74, 75, 76, 77 To daxtylidi ths fwtias 73-74-75-76-77

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 73 To daxtylidi ths fwtias
Μετά την ομολογία της Ελένης, η Νεφέλη ζητάει από τον Πάρη να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και πλέον νιώθει πως μπορεί να δεχτεί τη Λίζα στην οικογένεια. Εξαιτίας της καταγγελίας των παιδιών της, η Σοφία συλλαμβάνεται πριν προλάβει να παρέμβει ο Στέφανος. Η αστυνομία, εντωμεταξύ, ξεκινάει τις διαδικασίες ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση αλλά και να εξετάσει την ψυχική κατάσταση της Σοφίας. Η συνάντησή της με την ψυχίατρο όμως δεν θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές. Από την άλλη, ο Πέτρος κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει την Ελένη να δραπετεύσει και εν τέλει τα καταφέρνει.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 74 To daxtylidi ths fwtias
Αφού καταφέρνει να αποδράσει, η Ελένη ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα ώστε να ξεκινήσει τη νέα της ζωή. Ο Πέτρος υπόσχεται πως θα βρίσκεται στο πλευρό της από εδώ και στο εξής ενώ εκείνη του κάνει μία σημαντική εξομολόγηση. Την ίδια στιγμή, όλοι καταθέτουν εναντίον της Σοφίας στην αστυνομία εκτός από τον Στέφανο και την Ασπασία, η οποία έχει αρχίσει να βλέπει ένα νέο σκληρό πρόσωπο από τη Σαζέμ. Ο Πάρης και η Νεφέλη, αποφασισμένοι να αρχίσουν τη νέα τους ζωή, καταστρέφουν το τελευταίο αποδεικτικό στοιχείο που συνδέεται με τη δολοφονία της Δανάης. Ο Ορφέας, παράλληλα, μέσω μίας γνωριμίας με έναν άγνωστο άντρα, ανακαλύπτει μία καινούργια μέθοδο προκειμένου να θυμηθεί το παρελθόν του. Οι μνήμες που επανέρχονται όμως τον στρέφουν εναντίον του Σωκράτη.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 75 To daxtylidi ths fwtias
Η Σοφία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση ανησυχώντας για την κατάληξή της αφού όλοι πλην της Ασπασίας και του Στέφανου, είναι ακόμη εναντίον της. Ο Αλέξης εκμεταλλεύεται την κατάσταση και ζητάει να αναλάβει τη διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης, προκαλώντας την οργή του Στέφανου. Ο Πάρης και η Νεφέλη αποφασίζουν να μετακομίσουν οικογενειακώς στο σπίτι της Ελένης και παρά την αρχική αντίδραση της Λίζας, η σχέση της με τη Νεφέλη γίνεται καλύτερη και τελικά δέχεται την πρότασή τους. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας μαθαίνει νέες πληροφορίες για το παρελθόν του πατέρα του από τον Πέτρο. Η Μαρίνα, από την άλλη, έχοντας στα χέρια της φωτογραφίες του Στέφανου με την Ηρώ, του ζητάει να φύγει από το σπίτι και να πάρουν διαζύγιο.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 76 To daxtylidi ths fwtias
Ο Στέφανος, αν και αρχικά αρνείται να φύγει από το σπίτι, εν τέλει πείθεται. Προειδοποιεί όμως τη Μαρίνα και τον Αλέξη πως αν δεν αποσύρουν τις κατηγορίες, η Σοφία θα τους εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Απελπισμένος με την κατάσταση ζητάει από την Ηρώ να μείνει στο σπίτι της και αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Μάρθα. Η ψυχίατρος σε μία συνάντηση με τη Σοφία αποκαλύπτει πως δεν βρίσκεται εκεί τυχαία και πως ο στόχος της είναι να την εκδικηθεί για μία παλιά ιστορία. Η Σοφία εξοργίζεται και της επιτίθεται με αποτέλεσμα να μπει σε ψυχιατρική κλινική. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας λαμβάνει ένα μυστήριο γράμμα από τον Σωκράτη.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 77 To daxtylidi ths fwtias
Ύστερα από την αποχώρηση του Στέφανου, η Μαρίνα ζητάει από τον Ορφέα να μείνει μαζί της στο σπίτι της. Ο Ορφέας παραδίδει το γράμμα που έλαβε από τον πατέρα του στον Πέτρο και μαζί ανακαλύπτουν ένα μυστικό μήνυμα που οδηγεί στα χνάρια του Σωκράτη. Η Σοφία δέχεται μία επίσκεψη στην κλινική από τη Μάρθα, η οποία της αποκαλύπτει πως στην πραγματικότητα δεν είναι κόρη της και την εκβιάζει. Η Σοφία υποκύπτει στον εκβιασμό της όμως ζητάει από τον Στέφανο να τακτοποιήσει την υπόθεση ακριβώς όπως είχε κάνει με τον Χρήστο πριν από μία δεκαετία. Την ίδια στιγμή, η Σαζέμ κάνει όλο και πιο δύσκολη τη ζωή της Ασπασίας. Μία νέα αποκάλυψη για τη δολοφονία της Κατερίνας έρχεται να ταράξει τα νερά. Το δαχτυλίδι της Φωτιάς – Επεισόδιο 73, 74, 75, 76, 77 To daxtylidi ths fwtias

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 78, 79, 80, 81, 82 νέα επεισόδια της σειράς To daxtylidi ths fwtias

Δημοσίευση σχολίου

 
Top