Menu



Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 98, 99, 100, 101, 102 To daxtylidi ths fwtias
Το δαχτυλίδι της Φωτιάς – Επεισόδιο 98 VIDEO
Η Ηρώ πιέζει ολοένα και περισσότερο τον Στέφανο για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και όταν εκείνος αρνείται δημιουργείται το πρώτο μεγάλο ρήγμα στη σχέση τους. Ο Πέτρος μαθαίνει πως το τροχαίο δυστύχημα του Αλέξη ήταν προσχεδιασμένο και αποφασίζει να το διερευνήσει. Εν τω μεταξύ, ο Ορφέας προσπαθεί με κόπο να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από την Ελευθέρια καθώς νιώθει πως την έχει ήδη ερωτευθεί.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς – Επεισόδιο 99 VIDEO
Η Νεφέλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα τα αποτελέσματα της έρευνάς της για όλους και για όλα καθώς και το σχέδιο που καταστρώνουν με την Ελένη προκειμένου να σωθεί για πάντα. Η Υπουργός Αναστασία Οδυσσέως, προκειμένου να πάρει στα χέρια της τους κωδικούς, επιστρατεύει τους πάντες και τα πάντα και οι μέχρι πρότινος κρυφοί συνεργάτες αποκαλύπτονται. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος αιφνιδιάζει τη Σοφία όταν ζητά να τον συγχωρέσει, να τα ξεχάσει όλα και να αρχίσουν και πάλι από την αρχή.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς – Επεισόδιο 100 VIDEO
Ο Στέφανος λέει στην Ηρώ πως δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και για πρώτη φορά παραδέχεται πως αγαπάει τη Σοφία και θέλει να ζήσει μαζί της. Ο Ορφέας χάνει τον έλεγχο και ενδίδει στον πειρασμό της απιστίας, όταν όμως συνειδητοποιήσει την πράξη του, μετανιώνει και αντιλαμβάνεται πως υπέγραψε το τέλος μιας μεγάλης αγάπης. Εντωμεταξύ, ο Στέφανος κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Σοφία ξαφνιάζοντας ακόμη και την ίδια.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς – Επεισόδιο 101 VIDEO
Η Μαρίνα έχει υποψίες πως κάτι έχει συμβεί πραγματικά ανάμεσα στον Ορφέα και την Ελευθερία, ενώ η Σοφία δεν διστάζει να πυροδοτεί συνεχώς την κατάσταση. Η απόφαση του Στέφανου να παντρευτεί τη Σοφία, έχει εξοργίσει την Ηρώ η οποία περιμένει το παιδί του κι έτσι ο Στέφανος και η Σοφία προσπαθούν να βρουν ένα σχέδιο ώστε να πείσουν την Ηρώ να ρίξει το παιδί. Η Νεφέλη μαθαίνει σημαντικές πληροφορίες για τον Πέτρο και την Υπουργό και αφού τις μοιράζεται με την Ελένη, απευθύνονται στην εισαγγελία.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς – Επεισόδιο 102 VIDEO
Ο Στέφανος ζητάει από την Ηρώ να ρίξει το παιδί με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η ένταση που θα ακολουθήσει ανάμεσά τους θα κάνει την Ηρώ να θολώσει αφού θα κάνει μία κίνηση που θα αποβεί μοιραία. Η Νεφέλη και η Ελένη αποκαλύπτουν στη Μαρίνα όλες τις λεπτομέρειες για την ιστορία του δαχτυλιδιού και πως η Σοφία είναι τελικά το βασικό πρόσωπο σε όλη αυτή την υπόθεση. Η Ελευθερία και η Σαζέμ οργανώνουν ένα σχέδιο εκδίκησης που θα κοστίσει πολλά. Από την άλλη, η Μαρίνα επιτίθεται στον Ορφέα ο οποίος ύστερα από τις πολλές πιέσεις αποφασίζει πως πρέπει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top