Menu



Pasión y poder (telenovela de 2015) pathos gia exousia gr subs παθοσ για εξουσια.
Η σειρά ''Πάθος για Εξουσία'' είναι η ιστορία δύο επιτυχημένων επιχειρηματιών, του Ελάδιο Γκόμεζ Λούνα και του Αρτούρο Μοντενέγρο, που ανταγωνίζονται για πολλά χρόνια στις επιχειρήσεις και για την αγάπη της Χούλια.
Ο Ελάδιο φαίνεται να έχει τα πάντα – επιτυχία, χρήματα, και δύναμη. Παρ' όλα αυτά δεν έχει την αγάπη της Χούλια, της γυναίκας του, που αγαπούσε πάντα. Η Χούλια παντρεύτηκε τον Ελάδιο αφού ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της, ο Αρτούρο Μοντενέγρο, είχε αφήσει μία άλλη γυναίκα έγκυο. Η Χούλια πίστεψε ότι θα μπορούσε να ερωτευθεί τον Ελάδιο αλλά εκείνος δεν ήξερε πώς να κερδίσει την αγάπη της και την αγαπάει αρρωστημένα. Λίγο καιρό αργότερα, γεννήθηκε ο Νταβίντ. Ο Ελάδιο ποτέ δεν τα πήγε καλά με το γιο του, αντίθετα εμπιστεύεται απόλυτα τον βαφτιστικό του Φράνκο και τον έχει κάνει πιστό αντίγραφο του μίσους, της φιλοδοξίας και του αυταρχισμού του.
Ο Αρτούρο είναι ο κληρονόμος του Ομίλου Μοντενέγρο και έχει καταξιωθεί ως επιτυχημένος επιχειρηματίας. Είναι παντρεμένος με τη Νίνα, μία γυναίκα με εντυπωσιακή ομορφιά και αισθησιασμό που είναι επίσης φιλόδοξη, χειριστική και επιπόλαιη. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Μιγκέλ, του 'Ερικ, της Ρεχίνα και της Ντανιέλα. Ακόμα βασανίζεται για το λάθος που έκανε πριν από είκοσι πέντε χρόνια και δεν έχει ξεπεράσει το χωρισμό του από τη Χούλια, την αγάπη της ζωής του, εξαιτίας της απιστίας του.
Μία μέρα, ο Αρτούρο και η Χούλια συναντιούνται και πάλι, και ο Αρτούρο καταλαβαίνει ότι δεν έχει σταματήσει να την αγαπά παρά το πέρασμα του χρόνου. Τότε ο Αρτούρο αρχίζει να προβληματίζεται για το γάμο του με τη Νίνα και θα επαναπροσδιορίσει το ρόλο του ως πατέρας απέναντι στα παιδιά του.
ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
30/06/2016
Ο Ελάδιο Γκόμεζ Λούνα φέρεται τυραννικά στη γυναίκα του Χούλια και είναι ο λόγος που τσακώνεται διαρκώς με τον γιο του Νταβίντ. Από την άλλη, ο Αρτούρο Μοντενέγρο, ο κύριος ανταγωνιστής του δείχνει ευτυχισμένος με την οικογένειά του. Ένα οικόπεδο στο Χουατούλκο θα γίνει η αιτία να αναζωπυρωθεί η διαμάχη μεταξύ τους. Ο Νταβίντ, μετά από έναν έντονο καυγά με τον πατέρα του έχει ένα ατύχημα.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2
01/07/2016

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
04/07/2016
Όταν ο Ελάδιο συνειδητοποιεί ότι ο Αρτούρο και η Χούλια συναντιούνται και πάλι, η ζήλεια του φουντώνει, και από εκείνη τη στιγμή γίνεται πιο σκληρός και αμείλικτος απέναντι στον Αρτούρο και την οικογένειά του.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4
05/07/2016
Ο Νταβίντ καταθέτει ότι ήταν ατύχημα και ο Τζόσουα αφήνεται ελεύθερος. Αυτό προκαλεί την οργή του Ελάδιο που τον διώχνει από το σπίτι. Η Χούλια θέλει να χωρίσει αλλά είναι παγιδευμένη γιατί εξαρτάται οικονομικά από τον Ελάδιο. Ενώ η Ρεχίνα επιμένει στην απόφασή της να μην παντρευτεί τον Τζόσουα, η Ντανιέλα συναντά τον Νταβίντ στο Κανκούν και προσπαθεί να τον αποπλανήσει.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
06/07/2016
Η Κονσουέλο στενοχωριέται με την αδιαφορία του 'Ερικ και την άρνησή του να κάνουν παιδί. Στο μεταξύ, ο Ελάδιο προσποιείται ότι θα αλλάξει και ζητάει από τη Χούλια μία ευκαιρία να επανορθώσει. Στην ουσία όμως είναι αποφασισμένος να την παρακολουθεί κρυφά. Η Ρεχίνα εξομολογείται στην Κονσουέλο το ενδιαφέρον της για τον Νταβίντ, ενώ ο Τζόσουα της κάνει καντάδα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
07/07/2016
Ο Τζόσουα παραδέχεται ότι φίλησε τη Ντανιέλα και η Ρεχίνα αποφασίζει να χωρίσουν οριστικά. Ο Αρτούριο στέλνει στη Χούλια μία επιταγή για το ίδρυμα και της ζητάει να συναντηθούν. Ο Ελάδιο ζητάει συγνώμη από τον Νταβίντ και τον παρακαλεί να επιστρέψει στο σπίτι. Φοβάται όμως ότι αν η Καριδάδ αποφυλακιστεί κινδυνεύει η σχέση του με τη Χούλια και αποφασίζει να τελειώνει μια για πάντα με το παρελθόν.

Πάθος για Εξουσία Επεισόδια 7 08/07/2016
Για να εκδικηθεί τον Ελάδιο, η Μονσερά προδίδει το μυστικό του στον 'Ερικ. Η Ντανιέλα ταπεινώνει τον Νταβίντ και εκείνος επιστρέφει στο σπίτι του όπου τον περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη. Η Κονσουέλο καταφέρνει να προσληφθεί για την καμπάνια μίας εταιρείας εσωρούχων αλλά φοβάται την αντίδραση του 'Ερικ. Στο Κερέταρο, μία έκπληξη περιμένει τον Νταβίντ και τη Ρεχίνα.

Πάθος για Εξουσία Επεισόδια 9 12/07/2016
Ο Νταβίντ και η Ρεχίνα βλέπουν ότι έχουν πολλά κοινά αλλά η διαμάχη των γονιών τους είναι εμπόδιο. Η Ρεχίνα εξαγριώνεται όταν ο Νταβίντ της ομολογεί την περιπέτειά του με τη Ντανιέλα. Στο μεταξύ, η Ντανιέλα ρωτάει τον πατέρα της αν υπάρχει άλλη γυναίκα και αυτός συνειδητοποιεί ότι σκέφτεται τη Χούλια. Στην εκδήλωση, ο Ελάδιο διώχνει τη Μονσερά. Εκείνη τότε, απομακρύνεται με τον 'Ερικ.

Πάθος για Εξουσία Επεισόδια 10 13/07/2016
O Eλάδιο και ο Αρτούρο μεταφέρουν την προσωπική διαμάχη τους στη δημοπρασία για ένα φόρεμα. Ο 'Ερικ με τη Μονσερά κλειδώνονται στα αποδυτήρια και έτσι η Κονσουέλο την αντικαθιστά στην παρουσίαση του αρώματος. Στη συνέχεια, η Μονσερά πιέζει τον 'Ερικ να μιλήσει στη γυναίκα του, ενώ ο Ελάδιο την προειδοποιεί να φύγει από το Μεξικό. Η Ντανιέλα μετανιωμένη τηλεφωνεί στον Νταβίντ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top