Menu



Πάθος για εξουσία επεισόδιο 27
Η Χούλια αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ελάδιο ότι ζήτησε από τον Αρτούρο να κάνει τεστ πατρότητας. Εκείνος έξαλλος της απαγορεύει να βγει από το σπίτι. Ο 'Ερικ ζητάει διαζύγιο από την Κονσουέλο, ενώ ο Μιγκέλ ανακοινώνει στον πατέρα του ότι θέλει να φύγει από το σπίτι. Ο Ελάδιο φέρνει τον πατέρα της Χούλια να μείνει μαζί τους στο σπίτι με σκοπό να την προσέχει. 

Πάθος για εξουσία επεισόδιο 28
Η Κονσουέλο αποφασίζει να πάει στο ορφανοτροφείο για να μάθει ποιος έδωσε τις πληροφορίες στον 'Ερικ. Η Χούλια στέλνει την Γκαμπριέλα στον Αρτούρο για να του πει να ακυρώσει το τεστ πατρότητας. Ο Αρτούρο ανησυχεί και τηλεφωνεί στον Ελάδιο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για τη Χούλια. Ο Ελάδιο απειλεί να καταστρέψει τον Αρτούρο αν δεν αφήσει τη γυναίκα του ήσυχη.

Πάθος για εξουσία επεισόδιο 29
Ο Ελάδιο με την Χούλια μαλώνουν άσχημα και εκείνη πέφτει από τις σκάλες και χάνει τις αισθήσεις της. Ο Νταβίντ φτάνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ρωτάει τον πατέρα του τι συνέβη αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν ήταν ατύχημα.Ένα συμβάν όμως θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Στο μεταξύ, η Κονσουέλο θέλει να μιλήσει στον Αρτούρο για το παρελθόν της αλλά ο Μιγκέλ τη συγκρατεί.

Πάθος για εξουσία επεισόδιο 30
Ο Νταβίντ ζητάει συγνώμη από τον πατέρα του που τον αμφισβήτησε και ο Ελάδιο αναγκάζεται να του πει την αλήθεια για τη διαμάχη του με τον Αρτούρο. Η Νίνα ακούει τη Ρεχίνα να λέει ότι ο Αρτούρο είχε σχέση με τη Χούλια και βεβαιώνεται ότι ο άντρας της την απατάει. Ο Αρτούρο επισκέπτεται τη Χούλια στο νοσοκομείο αλλά πέφτει πάνω στον Νταβίντ ο οποίος τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top