Menu



Δευτέρα 20/11/17, 23.00 INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
Ο Σαρπ ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από την Αστυνομική Ακαδημία αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Διοικητής της Ακαδημίας, Γιουσούφ Καγιά, του είχε πει ότι δεν του επιτρέπει να ορκιστεί, αφού ο πατέρας του, Μετίν, έχει ισχυρούς δεσμούς με ένα αφεντικό της μαφίας, τον Τζελάλ Ντουμάν. Ο Σαρπ, οργισμένος, συζητά με τη μητέρα του, Φουσούν, για τον πατέρα του και τον αδελφό του, Ουμούτ, που χάθηκε σε ηλικία τριών ετών. Εξακολουθεί να αισθάνεται υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Ουμούτ, τον οποίο θεωρούν νεκρό, αφού η αστυνομία είχε βρει το ματωμένο πουκάμισό του. Στην τελετή αποφοίτησης εμφανίζεται με όπλο και απειλεί τον Γιουσούφ. Συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε φυλάκιση ενός έτους. Στη φυλακή, ο Σαρπ θα συναντήσει έναν άνθρωπο του υποκόσμου, τον Χασάν τον Κοκκινοτρίχη.

Δευτέρα 20/11/17, 23.00 INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2
Στη φυλακή, ο Σαρπ κερδίζει την εκτίμηση και τον θαυμασμό του Κοκκινοτρίχη, στο πρόσωπο του οποίου η Φουσούν αναγνωρίζει έναν φίλο του άντρα της. Ο Σαρπ, μετά την αποφυλάκισή του, βρίσκει καταφύγιο στον Χασάν, καθώς η μητέρα του τον κατηγορεί ότι έχει σχέσεις με επικίνδυνους ανθρώπους. Όταν ο Σαρπ συνοδεύει τον Κοκκινοτρίχη σε μια επαγγελματική συνάντηση με έναν «σκοτεινό» τύπο, τον Ομέρ, αντιλαμβάνεται ότι συνεργάζεται με τον Τζελάλ, καθώς στη συνάντηση παρίσταται ως δικηγόρος και η θετή κόρη του Τζελάλ, η Μελέκ. Η συνάντηση αποδεικνύεται παγίδα, αλλά ο Σαρπ με μεγάλη γενναιότητα σώζει τον Κοκκινοτρίχη και τη Μελέκ. Ο Τζελάλ αισθάνεται υποχρεωμένος απέναντί του και του προτείνει συνεργασία. Ο Διοικητής Γιουσούφ αναθέτει σε έναν άλλο απόφοιτο, τον Μερτ να αναλάβει την υπόθεση του Τζελάλ και να βρει επαρκείς αποδείξεις για τη σύλληψή του. Καθώς ο Μερτ αναλαμβάνει δράση, έρχεται κοντά στην παιδική φίλη του Σαρπ, την Εϊλέμ, η οποία είναι δημοσιογράφος.

Τρίτη 21/11/17, 23.00 INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
Η Εϊλέμ συζητά με τον Μερτ για το παρελθόν του Σαρπ και τη μητέρα του. Έτσι, ο Μερτ μαθαίνει για τον εξαφανισμένο αδελφό του Σαρπ, γεγονός το οποίο του φέρνει στη μνήμη το δικό του παρελθόν όταν ζούσε στους δρόμους, παρέα με ένα μικρό κορίτσι με το οποίο μοιράστηκαν πολλές θλιβερές στιγμές. Σε μία συνάντηση-παγίδα, ο Γιουσούφ και ο Μερτ συλλαμβάνουν τον Ομέρ και τον Σαρπ. Η Μελέκ βγάζει τον Σαρπ από τη φυλακή ενώ ο Γιουσούφ προτείνει στον Ομέρ να του δώσει πληροφορίες για τον Τζελάλ. Το ίδιο βράδυ, ο Σαρπ συναντιέται με τον Γιουσούφ και ο Μερτ συναντιέται με τον Τζελάλ. Ποια μπορεί να είναι η σχέση του Σαρπ με τον Γιουσούφ και του Μερτ με τον Τζελάλ;

Τετάρτη 22/11/17, 23.00 INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4
Ο Μερτ βρίσκεται πολύ κοντά στο Τζελάλ, αφού ο Τζελάλ φρόντισε τον Μερτ και τη Μελέκ όταν βρίσκονταν στους δρόμους. Από την άλλη, ο Σαρπ εργάζεται για τον Γιουσούφ ως μυστικός αστυνομικός για να διερευνήσει τα πάντα γύρω από τον Τζελάλ, αφού πρώτα κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Το κόστος για τον Σαρπ είναι μεγάλο, αφού θα έρθει αντιμέτωπος με τη μητέρα του που αντιτίθεται στη νέα ζωή του. Ο Σαρπ βρίσκει μια φωτογραφία του Ουμούτ σε μεγαλύτερη ηλικία ενώ πίσω της είναι γραμμένο το μήνυμα «Όσο εγώ σιωπώ, παιδιά μου, εσείς θα ζείτε». Μήπως υπάρχει ελπίδα ο αδελφός του να είναι ζωντανός; Ο Ομέρ λέει στον Σαρπ ότι ο Τζελάλ σχετίζεται με την απαγωγή του αδελφού του, αλλά δεν γνωρίζει εάν είναι ζωντανός. Ο Σαρπ είναι εξαγριωμένος και σκοπεύει να καταστρέψει τον Τζελάλ, όμως ο Γιουσούφ φοβάται ότι θα τινάξει την επιχείρηση στον αέρα προτού συγκεντρωθούν αρκετά στοιχεία εναντίον του Τζελάλ.

Πέμπτη 23/11/17, 23.00 INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
Ο Τζελάλ ζητά από τον Σαρπ να τον συνοδέψει σε μία συνάντηση, όπου θα παρευρίσκεται και η Μελέκ με έναν τύπο με τον οποίο όμως δεν θέλει να συνεργαστεί ο Τζελάλ. Ο Σαρπ προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για αυτόν τον άντρα από τον Γιουσούφ, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, αποδεικνύεται ότι η συνάντηση ήταν ένα τέχνασμα του Τζελάλ για να διαπιστώσει την αποφασιστικότητα και την αξιοπιστία του Σαρπ. Η Εϊλέμ λέει στην αρχισυντάκτριά της ότι κυνηγά μια μεγάλη ιστορία. Ο Κοκσάλ, γιος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, που έχει το εστιατόριό της η Φουσούν, ζητά μεγάλη αύξηση στο ενοίκιο. Ο Μερτ με την Εϊλέμ προσπαθούν, μάταια, να τον μεταπείσουν. Ο Τζελάλ παρουσιάζει στον Σαρπ τον έμπιστο άνθρωπό του, τον Νταβούτ, ο οποίος τελικά ήταν ο άντρας της προηγούμενης συνάντησης. Ο Σαρπ βγαίνει με τη Μελέκ και της μιλά σκληρά για τη ζωή της και τον Τζελάλ, κάνοντάς την να αισθανθεί άσχημα.

CAST Πρωταγωνιστούν:
Çağatay Ulusoy (Σαρπ), Aras Bulut İynemli (Μερτ), Çetin Tekindor (Τζελάλ), Mustafa Uğurlu (Γιουσούφ), Nihal Koldaş (Φουσούν), Uğur Yücel (Κουντρέτ), Riza Kocaoğlu (Νταβούτ), Bensu Soral (Μελέκ), Damla Colbay (Εϊλέμ), Yıldıray Şahinler (Χασάν ο Κοκκινοτρίχης), Gözde Kansu (Γεσίμ), Fatih Sevdi (Μετίν), Nebil Sayin (Τζοσκούν), Mustafa Yildiran (Μεστάν), Seyithan Özdemir (Μινίκ), Çağan Efe Ak (Σαρπ σε μικρή ηλικία), Berk Pamir (Μερτ σε μικρή ηλικία), Melin Deniz (Μελέκ σε μικρή ηλικία)
Σκηνοθεσία: Uluç Bayraktar
Σενάριο: Ertan Kurtalan, Toprak Karaoğlu
Παραγωγή: Ay Yapım

Δημοσίευση σχολίου

 
Top