Menu


ΟΡΓΗ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤ1 orgi episodia
Κάποιοι εφιάλτες κρατάνε για πάντα
Ένας μεγάλος έρωτας, μία προδομένη φιλία και μία παγίδα θανάτου. Η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, «Οργή», είναι μία ιστορία διπλής εκδίκησης γεμάτη εφιάλτες από το παρελθόν που έμειναν ζωντανοί μέχρι και σήμερα.

Η ιστορία
Εικοσιπέντε χρόνια πριν, ένα αγόρι μόλις πέντε ετών γιορτάζει τα γενέθλιά του, όταν ξαφνικά ένας άνδρας εισβάλει στο σπίτι του και δολοφονεί εν ψυχρώ την μητέρα και την αδερφή του. Σήμερα, είναι πλέον 30 χρονών. Ονομάζεται Οδυσσέας Ιωάννου (Γιώργος Βουβάκης) και μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές και την ειδικότητά του ως γιατρός στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, πιάνει δουλειά στην κλινική του μεγαλογιατρού Νεοκλή Χριστόφορου (Κώστας Αποστολίδης). Εκεί, γνωρίζει και ερωτεύεται παράφορα την κόρη του, Μαρίνα (Κατερίνα Νικολοπούλου), με την οποία κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον. Και ενώ το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο τον έρωτά του, ξαφνικά όλα θα αλλάξουν: ο εφιάλτης που κατατρέχει τον Οδυσσέα από την παιδική του ηλικία επιστρέφει.

Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά στη ζωή του με τον άνθρωπο που σκότωσε τη μητέρα και την αδερφή του. Αποφασισμένος να κυνηγήσει τον υπαίτιο και να αποδώσει δικαιοσύνη, θα πέσει σε μία παγίδα θανάτου που θα ανατρέψει τη ζωή του για πάντα: καταδικάζεται άδικα σε ισόβια κάθειρξη με τη Μαρίνα να πιστεύει ότι ο άνθρωπος που αγάπησε όσο κανέναν άλλον στη ζωή της είναι νεκρός. Ανήμπορος να κάνει κάτι αλλά ακόμη ζωντανός, ο Οδυσσέας είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος.

Στη φυλακή θα γνωρίσει τον Παύλο Ιωσηφίδη (Παύλο Γκέλια), έναν συγκρατούμενό του, με τον οποίο θα δημιουργήσει μία πολύ δυνατή φιλία. Λίγο πριν την αποφυλάκισή του, ο Παύλος υπόσχεται στον Οδυσσέα ότι θα βρει τη Μαρίνα και θα εκδικηθεί όσους έβλαψαν τον φίλο του. Όταν, όμως, ο Παύλος συναντάει για πρώτη φορά τη Μαρίνα, την ερωτεύεται.

Προδομένος πλέον από όλους, ο Οδυσσέας καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή. Με νέο πρόσωπο και ταυτότητα θα γίνει ο Ανδρέας Δημάδης (Ευθύμιος Γεωργόπουλος). Για εκείνον έχει έρθει η στιγμή της μεγάλης, διπλής εκδίκησης, καθώς είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τόσο για τη μητέρα και την αδερφή του, αλλά και τον καρδιακό του φίλο, ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του πήρε τη γυναίκα που λάτρεψε.

Γεμάτος οργή, θυμό και πόνο θα σταματήσει μόνο όταν θα έχει πάρει πίσω τη ζωή που του έκλεψαν.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολίδης, Νεοκλής Νεοκλέους, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκης, Χάρης Κκολός, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Νίκος Γκέλια, Αγησίλαος Αλεξίου, Ασήμης Αλεξίου, Τίνα Λεωνόρα, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Αντρέας Δανιήλ, Αναστασία Τσιλιμπίου, Βαρβάρα Λάρμου, , Ερμίνα Κυριαζή, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.

Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Παραγωγή: Arts & Films

Δημοσίευση σχολίου

 
Top