Menu























Από την πρώτη στιγμή που η Megan Fox κατέκτησε το Χόλιγουντ όλοι μίλησαν για τη νέα Angelina Jolie και την απαράμιλλη ομορφιά της. Η Megan Fox φωτογραφήθηκε για το ιταλικό περιοδικό «Amica» μιλώντας για το πώς βλέπει από την μεριά της τον εαυτό της.
«Με αποκαλούν σέξι και δεν είναι κάτι που άλλες φορές το έχω και άλλες όχι, είναι κάτι που σε συνοδεύει πάντα, φαίνεται από το πώς κινήσει, το πώς μιλάς. Στην οθόνη φαίνομαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου, αλλά στον πραγματικό κόσμο υπάρχει μια σύγκρουση», σχολιάζει στη συνέντευξή της.





Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν σημεία του σώματός της που δεν της αρέσουν, αλλά... δεν θέλει να πει ποια: «Φυσικά, υπάρχουν πολλά ελαττώματα, αλλά δεν θα τα ονομάσω... Ποτέ!».





Τέλος, λέει ότι δεν θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει κόρη, που θα θέλει να κάνει την ίδια καριέρα με εκείνη: «Δεν θα χαιρόμουν, αλλά δεν θα την απέτρεπα να το κάνει. Απλά ελπίζω το παιδί μου να έχει ισχυρό χαρακτήρα, γιατί αυτό χρειάζεται σ΄αυτή τη δουλειά. Εάν ήταν αδύναμη και συναισθηματική, δεν θα της το επέτρεπα».








newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

 
Top