Menu

Νέα τροπή παίρνει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αμπντούλ Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ, μετά την αποστολή του πληρεξούσιου στον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο.Πλέον το όλο θέμα γίνεται επίσημο και ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά Τζίγκερ, αν και υπάρχει ακόμα «ανοικτό» το θέμα της αποστολής των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έλληνας δικηγόρος και εκπρόσωπος, πλέον, του Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, αναμένεται να συναντηθεί, ίσως και σήμερα με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και θα κληθεί να παρουσιάσει την επίσημη πρόταση για τα 54.7% των μετοχών του. Η πλευρά του Άραβα επιχειρηματία από την πλευρά της, αναμένεται να ζητήσει να ξεκαθαριστεί το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και του γηπέδου, ενώ λογικά θα γίνει αναφορά και στο οικονομικό έλλειμμα. Όταν βρεθεί λύση σε αυτά, θα πρέπει να υπάρξει καταβολή των 20 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και να μπουν κάποιες ρήτρες για τις μελλοντικές επενδύσεις στο σύλλογο.

Ενημέρωση για το γηπεδικό

Τα στοιχεία για το Βοτανικό αναμένεται να δημοσιοποιήσει σήμερα ο Βαγγέλης Σαμαράς, όπως είχε ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος επανειλημμένως, ώστε να ξεκαθαρίσει μία και καλή το θέμα του γηπεδικού. Ο Σαμαράς ήταν ο άνθρωπος που «έτρεξε» όλο το πρότζεκτ για το γήπεδο και επειδή ο “MrMIG” αναφέρθηκε και στον ίδιο, θα ανακοινώσει με αναλυτικούς αριθμούς τα πάντα επί του θέματος.

«Διμερής η σύμβαση για το γήπεδο»

Με στέλεχος του Δήμου Αθηναίων, προσκείμενο στον πρώην δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη, επικοινώνησε η Sportday και διευκρινίστηκαν τα εξής: «Η σύμβαση μεταξύ ΠΑΕ και δήμου είναι διμερής. Αν μπορεί η ΠΑΕ να ζητήσει αποζημίωση, μπορεί και ο δήμος να το πράξει» είπε αρχικά και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οι ευθύνες για το γηπεδικό είναι πλέον στο ΥΠΕΚΑ που πρέπει να προχωρήσει στο Προεδρικό Διάταγμα σε συνεργασία με τη νυν ηγεσία του δήμου».

Αναφορικά με το ύψος της αποζημίωσης, ξεκαθάρισε: «Αυτό είναι θέμα νομικών. Η κάθε πλευρά συνυπολογίζει τις παραμέτρους. Δεν ξέρω τι μπορεί να υποστηρίξει ο Παναθηναϊκός. Αλλά ο δήμος μπορεί να συνυπολογίσει ότι χάνει ανταποδοτικά οφέλη από το γήπεδο, από τα έργα υποδομής που θα γίνονταν, από την εκμετάλλευση της περιοχής».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top