Menu

Ο Πέτρος Ίμβριος στο Just the 2 of us με παρτενέρ την Ναταλία;
O Πέτρος Ίμβριος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» και μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετέχει στο «Just the 2 of us». Μάλιστα συζητήθηκε η πιθανότητα, να τραγουδήσει στο σόου με παρτενέρ την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού...

Ο 46χρονος τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του σόου τραγουδιού του Mega: «Έγινε μια συζήτηση. Κάτσε όμως να γίνει πρώτα, γιατί οι φήμες είναι φήμες» είπε απευθυνόμενος στην Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε πως πέρυσι είχε πρόταση και για το «Dancing With The Stars»: «Δεν το 'χω! Γιατί να γελάει μαζί μου η Ελλάδα; Άντε να χορέψω κανένα καλαματιανό για να νιώθω και ασφάλεια, αφού θα με κρατάνε!» είπε γελώντας.

Όταν ρωτήθηκε ποια Ελληνίδα γυναίκα θα ήθελε να έχει για παρτενέρ του στο σόου, ο ίδιος δεν ήθελε να απαντήσει αρχικά, αλλά όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής τον ρώτησαν για τη Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε θετικά: «Η Ναταλία έχει μπει στο στούντιο πολλάκις κι έχει τραγουδήσει στο παρελθόν. Θα μπορούσε να συμμετέχει. Δεν τραγουδάει σαν τραγουδίστρια, αλλά τραγουδάει, και όχι παράφωνα. Όταν γράφεις στίχους και ακούς μέτρα, πρέπει να το έχεις για να το κάνεις, αλλιώς δεν μπορείς».

Πριν από δυο χρόνια η Ναταλία Γερμανού είχε προτείνει στον Πέτρο Ίμβριο να είναι συμπαρουσιαστής της στο «Μες την καλή χαρά», κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη. Θα ήθελε να κάνει κάτι δικό του στην τηλεόραση μελλοντικά; «Κύριο μέλημά μου είναι η δουλειά μου. Αλλά αν κάτσει κάτι ωραίο με την τηλεόραση και να μου αρέσει, πολύ ευχαρίστως να το κάνω» παραδέχτηκε.
Yupi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top