Menu

Η 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, που μας έχει συνηθίσει στις πιο παράξενες εμφανίσεις φωτογραφίζεται όπως τη γέννησε η μαμά της. Στο πρόσωπο δηλαδή…Το εξώφυλλο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Harper's Bazaar", φιλοξενεί τη Lady Gaga, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: χωρίς ίχνος make up.

"Είτε φοράω πολύ μακιγιάζ είτε καθόλου, είμαι πάντα ο ίδιος άνθρωπος", ισχυρίζεται η Στέφανι Τζερμανότα (Stephanie Germanotta), όπως είναι το πραγματικό όνομα της σταρ, μιλώντας σε μια συνέντευξη για τον άνθρωπο πίσω από τα κοστούμια.

Ωστόσο, παρ' όλους τους ισχυρισμούς της, η αλήθεια είναι ότι η Gaga επιλέγει να αλλάξει εικόνα σχεδόν καθημερινά, υποστηρίζοντας πάτα ότι είναι όλο μέρος της τέχνης της.

"Δεν θα το χαρακτήριζα 'φυσιολογικό'. Πιστεύω όμως ότι το τεχνητό είναι μέρος της νέας πραγματικότητας", ισχυρίζεται η Gaga, προσθέτοντας ότι το πιο σημαντικό είναι να είναι κανείς ειλικρινής με την ουσία της ύπαρξής του.

"Νομίζω ότι αυτό που είναι ξεχωριστό στη σχέση με το κοινό μου είναι πως πάντα περιμένουν το απρόσμενο από μένα", συνεχίζει η Lady τονίζοντας ότι νιώθει το ίδιο "ελεύθερη" όταν φορά κοστούμια όσο και όταν είναι γυμνή.

Πολλή κουβέντα έχει γίνει για το γυμνασμένο σώμα και τις χορευτικές ικανότητες της διάσημης τραγουδίστριας. "Κάνω γιόγκα, Μπίκραμ (Bikram) και τρέχω αρκετά", αποκαλύπτει εκείνη προσθέτοντας ότι τρώει πολύ υγιεινά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης βέβαια, η Gaga αποκάλυψε ότι έχει συνηθίσει τη μοναξιά της. "Όταν κάποιος είναι τόσο μόνος όσο εγώ, κάποια στιγμή τη συνηθίζει τη μοναξιά και την αγκαλιάζει", λέει συγκεκριμένα.

Στο μεταξύ, φαίνεται ότι η "στροφή" στο κάτι πιο απλό δεν αφορά μόνο στη συγκεκριμένη φωτογράφηση. Στο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τον τραγούδι της "You and I" -το ένα από τα πέντε που θα δημιουργηθούν συνολικά- η Gaga δεν θυμίζει σε τίποτα τον συνηθισμένο υπερβολικό της εαυτό.
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15573&subid=2&pubid=128773280&tag=20686

Δημοσίευση σχολίου

 
Top