Menu

Σύμφωνα με μια έκθεση της IDG, η Samsung , δήλωσε την Παρασκευή ότι θα ήθελε να αξιοποιήσει την επιτυχία του smartphone Galaxy S ΙΙ της, μια συσκευή που έχει ήδη ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις από την ημερομηνία κυκλοφορίας του πριν από πέντε μήνες, αναζητώντας τρόπους για την εισαγωγή ευέλικτων οθόνων σε συσκευές της τον επόμενο χρόνο, με τα smartphones - λάστιχο να υπολογίζουν να χτυπήσουν την αγορά κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Αν και η τεχνολογία έχει επιδειχθεί από την Samsung σε πολλές περιπτώσεις, δεν ήταν γνωστές οι προθέσεις της να την εισαγάγει και τόσο σύντομα στα καταναλωτικά προϊόντα της.
Η λειτουργία της οθόνης επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός ευέλικτου OLED (οργανική δίοδος εκπομπής φωτός), η οποία μπορεί να καθοριστεί μέσα σε άκαμπτο θήκες για να διατηρήσει την καμπυλότητα της οθόνης. Η κατασκευή των ΟLED, επιτελείται χρησιμοποιώντας υλικά που εξασφαλίζουν την παραγωγή φωτός από κάθε pixel, καθιστώντας τες ευκολότερο να χρησιμοποιηθούν από τις οθόνες LCD, οι οποίες απαιτούν μια ευέλικτη οθόνη αλλά και ένα οπίσθιο φωτισμό.
Η τεχνολογία OLED υπάρχει για αρκετά χρόνια, αλλά μέχρι πρόσφατα η τεχνολογία δεν ήταν θεωρούνταν αξιόπιστη αρκετά για να χρησιμοποιηθεί σε καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές.
Samsung Amoled Display VIDEO

Δημοσίευση σχολίου

 
Top