Menu

Σε ένα κακό ματς για την ΑΕΚ, ο δικέφαλος νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και σίγουρα κοιτάει την επόμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.Μέτρια έως κακή η ΑΕΚ, με αμυντικά κενά στο πρώτο ημίχρονο, αργές αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους και αστοχία στο πρώτο μέρος, είχαν ως αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα.Τα γκολ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-VIDEO και ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ-VIDEO .

ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας (Γεωργέας 46') Μπέλεκ (Ρίκκα 46'), Κάρλος (Σιαλμάς 80'), Μάκος, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Καφές
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Φόρμικα, Μάρτινς, Τσαμπούρης, Ουσέρο (Μπακασέτας 76'), Ράγιος, Μπαρτολίνι, Άλβαρεζ, Κωστούλας (Χίμο 63'), Μπρέσκα, Χούλι (Περόνε 56')
Σκόρερ: Λυμπερόπουλος 13' (1-0), Λεονάρντο 65' (2-0)
Κίτρινες κάρτες: Μανωλάς (4'), Φόρμικα (38'), Ράγιο 42', Περόνε 42', Λυμπερόπουλος 57', Μπαρτολίνι 59'

Το φιλμ του αγώνα


4': Ο Μπρέσκα μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, το σουτ που επιχειρεί καταλήγει στην αγκαλιά του Αραμπατζή.



13': ΓΚΟΛ (1-0) Κόρνερ του Λεονάρντο, την πρώτη κεφαλιά ο Μπέλεκ που βρίσκει τον Λυμπερόπουλο στην μικρή περιοχή και με προβολή του τελευταίου η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ.



17': Τραγικό λάθος του Καράμπελα, έκανε γύρισμα προς τα πίσω και τον Αραμπατζή, αλλά η πάσα ήταν κακή και την εκμεταλλεύτηκε ο Χούλι, πέρασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, αλλά από πλάγια θέση το πλασέ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.



22': Μπαλιά τρύπα στον Μπρέσκα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, ο επιθετικός του Αστέρα χάνει το κοντρόλ και τ πλασέ που επιχείρησε απέναντι στον Αραμπατζή, έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.



27': Ο Ράγιος κάνει φοβερή ενέργεια έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, αλλά το πλασέ σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Αραμπατζής.



40': Ωραία συνεργασία του Φορμίκα με τον Μάρτινς, αλλά το πλασέ του πρώτου έξω από την περιοχή, κατέληξε στην αγκαλιά του Αραμπατζή.



41': Γκολ του Αστέρα με τον Ράγιος, αλλά η φάση ακυρώθηκε καθώς ο παίκτης των φιλοξενούμενων χρησιμοποίησε το χέρι του για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.



52': Ο Χοσέ Κάρλος έξω από την περιοχή, μετά από ωραία συνεργασία με τον Λυμπερόπουλο, σούταρε αλλά ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ.



57': Μπαλιά του Λυμπερόπουλου για τον Λεονάρντο, που από αριστερά πασάρει στον Καφέ στην καρδιά της περιοχής του Αστέρα, αλλά το πλασέ του φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χακόμπο.



65': ΓΚΟΛ (2-0) Ο Χοσέ Κάρλος έβγαλε μπαλιά στην απέναντι πλευρά στον Λεονάρντο, με τον Βραζιλιάνο να κατεβάζει πολύ καλά και να πλασάρει στην επόμενη φάση νικώντας τον Χακόμπο.



80': Μπαλιά του Περόνε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ στον Μπρέσκα, αλλά το πλασέ του τελευταίου βρήκε το δοκάρι και έξω.



88': Φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, η μπάλα φτάνει λίγο έξω από την γραμμή του τέρματος, αλλά ο Μπρέσκα δεν πρόλαβε με τον Δέλλα να διώχνει σε πλάγιο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top