Menu

Κώστας Μανωλάς:«Δεν θεωρώ πως έγινε κάτι τρομερό ούτε είμαι απογοητευμένος. Είμαι καλά και συνεχίζουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Συνεχίζω κανονικά στην ΑΕΚ», ήταν η αποκλειστική δήλωση του Κώστα Μανωλά στο Goal.
Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Σαββάτου (3/3) εμφανίζει τους «πράσινους» να είχαν κάνει κίνηση για τον 21χρονο αμυντικό της Ενωσης, προσεγγίζοντας τον θείο του Στέλιο Μανωλά, ωστόσο συμφωνία δεν επετεύχθη ποτέ.

Στο σχετικό ρεπορτάζ, της εφημερίδας Derby, αναφέρεται πως οι «πράσινοι» πρότειναν συμβόλαιο ύψους 350.000 ευρώ ετησίως για τον Κώστα Μανωλά και είχαν μάλιστα συμφωνήσει να μην αγωνιστεί στα ντέρμπι με την Ενωση, όμως δύο λόγοι οδήγησαν σε «ναυάγιο» τις διαπραγματεύσεις.

Ο πρώτος αναφέρεται πως ήταν οικονομικός, με τον Στέλιο Μανωλά να φέρεται ότι ζήτησε προκαταβολή ύψους 200.000 ευρώ σαν πριμ μεταγραφής για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Η απάντηση από τον Δημήτρη Γόντικα εμφανίζεται να υπήρξε θετικός, ωστόσο φέρεται να ζήτησε λίγη υπομονή για να βρει το ποσό, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Ο δεύτερος λόγος, όπως γράφει το ίδιο ρεπορτάζ, ηταν το συναισθηματικό δέσιμο της οικογένειας Μανωλά με την ΑΕΚ που δεν επέτρεπε να μεταγραφεί ο νεαρός αμυντικός σε άλλη ανταγωνιστική ομάδα της Super League, «κολλώντας» του τον χαρακτηρισμό του «προδότη» από τους οπαδούς της ΑΕΚ.
sentragoal-gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top