Menu

Η εκκεντρική σταρ Lady Gaga ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της Born This Way Ball, και όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια θα επισκεφθεί την ευρωπαϊκή ήπειρο μετά την Ασία και την Αυστραλία.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της Lady Gaga θα ξεκινήσει από την Σόφια της Βουλγαρίας στις 14 Αυγούστου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί πολλές από τις ευρωπαϊκές χώρες, όπως τις Λιθουανία, Αυστρία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, κ.ά. Η τελευταία ευρωπαϊκή συναυλία της Lady Gaga, στο πλαίσιο της περιοδείας της αυτής, θα δοθεί στην Βαρκελώνη στις 6 Οκτωβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, η Lady Gaga πρόκειται να δώσει συναυλίες στις πόλεις: Σόφια, Βουκουρέστι, Βιέννη, Βίλνιους, Ρήγα, Τάλιν, Ελσίνκι, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Κολν, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Δουβλίνο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Ανόβερο, Ζυρίχη, Αμβέρσα, Μιλάνο, Νίκαια, Βαρκελώνη.
Supporting acts στις 21 ευρωπαϊκές συναυλίες της Lady Gaga θα είναι το βρετανικό συγκρότημα The Darkness και η Dj Lady Starlight.
Σε δήλωση της, η Lady Gaga ανέφερε πως εκείνη και το επιτελείο της δούλεψαν πολύ σκληρά για να δημιουργήσουν μια φαντασμαγορική σκηνή για την περιοδεία. Χαρακτήρισε δε το Born This Way Ball μια ηλεκτρο-μέταλ ποπ όπερα, που θα αφορά την ιστορία της γέννησης του βασιλείου της δόξας. Η περιοδεία της Lady Gaga πραγματοποιείται για την υποστήριξη του album της Born This Way.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top