Menu

aek panathinaikos 2-0 video
Τρέλανε όλη την Ελλάδα ο Κλωναρίδης με το γκολ της χρονιάς - Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα και πάλι 2-0 τον αγαπημένο της πελάτη Παναθηναϊκό - Το άλλο γκολ ο εξαιρετικός Μάκος - Δοκάρι είχε επίσης η Ένωση με τον Λεονάρντο...Η ΑΕΚ είναι ακόμα όρθια! Το απέδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο απέναντι στον αναιμικό και ακίνδυνο Παναθηναϊκό, σκοράροντας μία φορά σε κάθε ημίχρονο.Δεν είχε την υπεροχή, ούτε καν την κατοχή. Ήταν όμως όσο αποτελεσματική απαιτούσαν οι συνθήκες για να φτάσει στη νίκη και να ρεφάρει το μηδενικό της Τούμπας. Ήταν δηλαδή το αφεντικό.

Το 1-0 από το καλοζυγισμένο σουτ του Μάκου στο 29' άλλαξε τα δεδομένα σ' ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίωρο ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να φέρει στα μέτρα του. Είχε απειλήσει με σουτ - φάουλ του Τοτσέ στο 21', αλλά οι δύο αναγκαστικές αλλαγές (τραυματίστηκαν νωρίς Σπυρόπουλος και Νίνης) του έκοψαν μια και καλή τη φόρα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ:

Παναθηναϊκός 5

ΠΑΟΚ 4

ΑΕΚ 3

Ατρόμητος 2

Μετά το γκολ του διεθνούς μέσου, η Ένωση θέλησε απλώς να προστατεύσει το προβάδισμά της. Δούλεψε καλά στα μετόπισθεν, ο Κωστένογλου φρέσκαρε κατά διαστήματα την 11άδα του και ο Παναθηναϊκός έμεινε να ψάχνει να πιαστεί στις προσωπικές ενέργειες των παικτών του. Όπως του Χριστοδουλόπουλου στο 53' και του Βύντρα στο 56'. Η είσοδος του Πετρόπουλου αντί του Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης δεν βελτίωσε την εικόνα του "τριφυλλιού", καθώς από το σύνολο του Φερέιρα έλειπε η έμπνευση και η σπιρτάδα. Ο Κουίνσι ήταν εγκλωβισμένος και ο Καραγκούνης δεν κάλυψε επάξια το κενό του Νίνη σε δημιουργία.

Όσο μάλιστα ο Παναθηναϊκός έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει, τόσο η ΑΕΚ κέρδιζε σε αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα το 2-0 να μην αργήσει να έρθει. Ο Λεονάρντο ατύχησε στο 74' (κεφαλιά στο δοκάρι), ο Κλωναρίδης ωστόσο, με μια απίστευτη ενέργεια, εξέθεσε την αντίπαλη άμυνα και πλάσαρε ιδανικά τον Καρνέζη για το 2-0 του 79' που σφράγισε την πρώτη επιτυχία της ομάδας του Κωστένογλου στα εφετινά πλέι οφ. Ήταν δε η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε σε αγώνα της εξτρά διαδικασίας από την καθιέρωσή της.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top