Menu

Τρόμος στην Επισκοπή - Πυροβόλησαν 18χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι-Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στην Επισκοπή (Κρήτης), πιθανότατα με σκοπό να κλέψουν - Μέσα στο σπίτι βρισκόταν η οικογένεια - Με τραύματα από πυροβολισμούς στο νοσοκομείο ένας 18χρονος.
Με τραύματα στο κεφάλι και το συκώτι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, τη νύχτα, ένας 18χρονος από την Επισκοπή, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από "εισβολείς".

Δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους παραβίασαν, τη νύχτα, την κεντρική είσοδο σπιτιού στην Επισκοπή, πιθανότατα με σκοπό να κλέψουν, όμως δεν υπολόγισαν ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν η οικογένεια των ιδιοκτητών.

Έγιναν αντιληπτοί από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη και τον 18χρονο γιο τους, με αποτέλεσμα οι δράστες με χρήση σωματικής βίας να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα, ενώ πυροβόλησαν δύο φορές με αγνώστου τύπου όπλο το 18χρονο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στο συκώτι. Ο νεαρός, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ως αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ληστεία, ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν οι δράστες έκλεψαν κάτι.
cretalive-gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top