Menu

Φτάσαμε λίγες μόνο μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του φετινού Dancing With The Stars, και ύστερα από ακυρώσεις, σκάνδαλα, συζητήσεις, διαψεύσεις και πυρετώδεις προετοιμασίες, όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά.
Η hot Έλενα Παπαβασιλείου, εκτός από πολύ ευχάριστη σαν παρουσία που φαινόταν πραγματικά να το απολαμβάνει, είναι εξαιρετικά fit και κατάφερνε να δείχνει όμορφη ακόμη και μέσα στο κάπρι κολάν της με λεπτομέρεια από διαφάνεια, που συνδύασε με φαρδύ μαύρο T-shirt με κόκκινο smiley και ασορτί sneaker πλατφόρμες. Η Έλενα είναι μέσα στη μόδα ακόμη και στις πρόβες για το Dancing. Φυσικά παρότι η παρουσιάστρια τα κατάφερνε πολύ καλά ακόμη και στα ακροβατικά δεν έλλειψαν οι στιγμές που τα καινούργια παπούτσια χορού την δυσκόλευαν.
Όσο για τον μέχρι πρότινος περιζήτητο εργένη Νίκο Αναδιώτη, απ´ότι φαίνεται πολλές θα λυπηθούν ακόμη πιο πολύ βλέποντας το DWTS όταν συνειδητοποιούν πως ο γόης της TV ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν λίγο καιρό με την αγαπημένη του Βασιλική Παπαδοπούλου. Ο ηθοποιός και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Νίκος είναι από τις πιο γυμνασμένες παρουσίες του reality, όμως σας πληροφορούμε πως ξέρει να χορεύει και δεν δυσκολεύεται καθόλου να εντυπωσιάσει με την κίνησή του, την οποία διαθέτει έμφυτη.
Η Λάουρα Nάργες με τη σειρά της είναι μία πολύ όμορφη και γλυκιά παρουσία που χωρίς αμφιβολία θα μας απασχολήσει. H Λάουρα καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να ανταποκριθεί και τα πηγαίνει πολύ καλά. Με καλή διάθεση και χαμόγελο, φόρεσε το τοπ και το σορτσάκι της κρατώντας τα άνετα αθλητικά της και επιδόθηκε σε ατελείωτες ώρες πρόβας με τον παρτενέρ της και ένα.... σκουπόξυλο!
Εμείς να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που μας δέχτηκαν στις δύσκολες πρόβες τους και μας άφησαν να πάρουμε μία μικρή μεν αλλά δυνατή γεύση από DWTS και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα...
queen-gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top