Menu

Eleni Menegaki STAR Ελένη Μενεγάκη.Η παρουσιάστρια του Alpha, της οποίας το συμβόλαιο λήγει αυτό το καλοκαίρι, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Δημήτρη Κοντομηνά. Μάλιστα, διαρροές θέλουν τον επιτυχημένο επιχειρηματία να της προτείνει την παραμονή στο κανάλι με μειωμένες αποδοχές. Σύμφωνα με άλλες φήμες, η μείωση στο μισθό της φαίνεται να υπερβαίνει το 50% του τρέχοντος μισθού της.
Κάπου εδώ, στα σενάρια μπαίνει και το Star, που έχοντας ενδυναμώσει το νέο, ενημερωτικό του πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη, ψάχνει να κάνει την υπέρβαση, φέρνοντας στο κανάλι τη νούμερο 1 τηλεστάρ της χώρας. Επισημαίνουν, μάλιστα, πως οι πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπορεί να την κάνουν να “μετακομίσει”.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως και με τον Δημήτρη Κοντομηνά η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Και μπορεί το κρίσιμο ραντεβού να μην έχει γίνει ακόμη, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολη μια πιθανή μετακόμισή της αυτή τη στιγμή.
Με την εκπομπή να τελειώνει την Παρασκευή, η Ελένη Μενεγάκη θα έχει χρόνο για να σκεφτεί όλες τις προοπτικές. Μην ξεχνάμε πως η παρουσιάστρια θεωρείται ως η πιο σκληρή διαπραγματευτής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top