Menu

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας υπερασπίστηκε το δικαίωμα του Νότη Σφακιανάκη να λέει αυτό που θέλει, χωρίς λογοκρισία...
Από όλα είχε το πρωινό σήμερα, σχολιάζοντας την διένεξη του Νότη Σφακιανάκη με την Δέσποινα Βανδή, αλλά και τις δηλώσεις του σχετικά με την Χρυσή Αυγή.

Η Φαίη Σκορδά ήταν έξαλλη με τις δηλώσεις και ζήτησε να μην έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, αν και τον είχαν ζητήσει, πριν κάνει αυτές τις δηλώσεις: "Παλιά μπορεί οι δηλώσεις να προκαλούσαν ένα γελάκι, αλλά τώρα βγήκε και είπε ότι η Χ.Α. δεν είναι φασίστες. Είναι θέμα ημιμάθειας"!

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν υπέρ της λογικής να μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει, αν και τάσσεται ενάντια στη λογική των δηλώσεών του...

Σταμάτη: "Η τρέλα έχει προχωρήσει πάρα πολύ..."

Λιάγκας: "Με ποιά λογική τον δικάζουμε";

Σκορδά: "Περιμένεις να πει ότι υπάρχουν ΟΥΦΟ! Για μένα δεν υπάρχει καλλιτέχνης που βγαίνει και προτρέπει τον κόσμο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή... Τα λέει για να προκαλέσει"!

Λιάγκας: "Διαφωνούμε με τη γνώμη του... Καλά κάνει και λέει ό,τι γουστάρει. Καλά έκανε και η Βανδή όμως και αποχώρησε...! Εγώ τώρα δεν θα πάω στο μαγαζί του, ακόμα κι αν ήθελα να πάω. Θα φοβηθώ" Δεν φταίει η Βανδή, ας μαζεύαν τον άλλον με αυτές τις δηλώσεις..."

Δείτε το βίντεο!


Δημοσίευση σχολίου

 
Top