Menu

Τα «Κλεμμένα όνειρα» έκαναν μια μικρή παύση λόγω γιορτών αλλά από τις 6 Ιανουαρίου συνεχίζουν και μάλιστα με συναρπαστικές εξελίξεις. Το TV24 φρόντισε και σας εξασφάλισε τα πρώτα επεισόδια που θα δείτε από τη νέα χρονιά με κάθε λεπτομέρεια.

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΤΕΖΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

Ο Σάκης, ο Σταύρος και η Φρύνη ετοιμάζουν με κέφι το νέο σπίτι του Σταύρου για να υποδεχτούν τη Βίκυ που επιστρέφει από το νοσοκομείο. Ο Μαλτέζος βρίσκει την Αλεξάνδρα και προσπαθεί να της δώσει κάποιες εξηγήσεις. Κλαίει και της ζητάει συγγνώμη, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Της λέει ότι την αγαπάει. Οτι όλα τα έκανε ο πατέρας της. Εκείνη δεν δείχνει να ακούει τίποτα από όσα της λέει. «Θα σε σκοτώσω. Τα ψέματα τελείωσαν», του λέει. Σηκώνει μαχαίρι να το κάνει, αλλά το χέρι της τρέμει. Ξαφνικά σωριάζεται στο πάτωμα. Ο Μαλτέζος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Την κοιτά που δεν κουνιέται αλλά δεν κάνει καμία κίνηση να δει αν είναι καλά. Μοιάζει κι αυτός να τα έχει χαμένα. Τη βάζει στον καναπέ και της χαϊδεύει τα μαλλιά. Στο μεταξύ η Βίκυ φεύγει μόνη της από το νοσοκομείο. Εξαφανίζεται, κι όταν ο Σταύρος πάει να την πάρει για να τη μεταφέρει στο σπίτι, δεν τη βρίσκει. Την ψάχνει παντού αλλά μάταια. Την ίδια στιγμή, η Αννα δίνει στον Δρόσο ένα γράμμα όπου του εξηγεί τα πάντα και τον αποχαιρετά. «Εκλεισα τους λογαριασμούς μου με το παρελθόν. Οταν μάθεις ποια είμαι θα τρομάξεις πραγματικά», του λέει και συνεχίζει: «Οταν διαβάσεις το γράμμα δεν θα θέλεις να με ξαναδείς στα μάτια σου. Τη Βίκυ την αγαπώ σαν ανιψιά μου και θέλω να την προσέχεις. Δεν έχω θέση ανάμεσα στους τίμιους ανθρώπους. Οταν διαβάσεις θα δεις», καταλήγει, ενώ ο Δρόσος μένει να την κοιτάζει με απορία. Στο μεταξύ, η Βίκυ συζητάει με την Αλεξάνδρα με ποιο τρόπο θα πουν την αλήθεια στα παιδιά τους, αλλά εκείνη φοβάται την αντίδραση του Αρη και προτιμά να μην πουν τίποτα. «Μαζί πρέπει να βρούμε τη λύση», λέει η Βίκυ στην Αλεξάνδρα για να την πείσει. «Νομίζεις ότι μπορούμε;», τη ρωτά η Αλεξάνδρα. «Είμαστε θύματα της ίδιας κατάστασης», συνεχίζει. «Δεν έπρεπε η Αννα να μας το είχε πει ποτέ», καταλήγει η Αλεξάνδρα. Παρόλα αυτά, η Βίκυ είναι αποφασισμένη να μιλήσει στον Σταύρο και στην απόφαση αυτή παρασύρει και την Αλεξάνδρα. Εκείνη αρχικά έχει τις αμφιβολίες της, αλλά στο τέλος αποφασίζουν ενωμένες να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Η καθεμία τηλεφωνεί στο γιο της να έρθει εκεί. Φοβάται την αντίδραση του Αρη. Στο μεταξύ, ο Ρώσος βλέπει τον Γιάννη να μπαίνει μέσα στο μπαράκι και του πέφτουν τα ποτήρια κάτω. Όχι, δεν είναι φάντασμα. Προσπαθεί να εξηγήσει και σ' αυτόν όπως ακριβώς έκανε με τη Μαντώ, αλλά δεν είναι πολύ πρόθυμος και με το δίκιο του. Παράλληλα, ένας περαστικός, που έκανε τη βόλτα του στους πρόποδες της Πάρνηθας με το σκύλο του, βρίσκει ένα πτώμα και ειδοποιεί την αστυνομία.

Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Η Αννα επισκέπτεται τον τάφο του Μπίλυ και υπόσχεται να τιμωρήσει τον Μαλτέζο. Κλαίει και είναι αποφασισμένη για όλα. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα και η Βίκυ αποκαλύπτουν την αλήθεια στους εμβρόντητους Σταύρο και Αρη. Ο Σταύρος αντιδρά πιο λογικά σε ό,τι κι αν ακούει. Ο Αρης, από την άλλη, είναι πιο ταραγμένος. Αντιδρά πολύ άσχημα και αρχίζει να βλέπει παντού συνωμοσίες, αρνούμενος να δεχτεί την αλήθεια. «Πραγματικά, θέλω να μάθω ποιος άρρωστος σας πούλησε τέτοιο παραμύθι;», λέει ο Αρης απευθυνόμενος στην Αλεξάνδρα. «Τώρα καταλαβαίνω», συνεχίζει, και αυτή τη φορά στρέφεται προς τη Βίκυ και τον Σταύρο. «Εσείς δεν θέλατε να βάλετε μόνο χέρι στα λεφτά του Μαλτέζου αλλά και στα φράγκα της μάνας μου. Τέτοια απληστία. Κι εσύ είσαι χαζή, κάθεσαι και ακούς τα παραμύθια που σου πουλάνε; Πέταξέ τους μια επιταγή να δεις πώς θα ξεκουμπιστούνε οι πεινάλες». Ο Σταύρος προσπαθεί να τον ηρεμήσει. «Εδώ έχει έρθει η ζωή μας τούμπα κι εσύ σκέφτεσαι τα φράγκα; Πραγματικά είσαι για λύπηση. Δεν τα θέλω τα φράγκα σας», του λέει. Η Βίκυ μαζί με την Αλεξάνδρα προσπαθούν να πείσουν τον Αρη πως ό,τι άκουσε είναι αλήθεια. Στο μεταξύ, η Αννα ζητά από τον Μηνά να της βρει ένα όπλο, αλλά αυτός μαντεύοντας τις προθέσεις της τής λέει πως έχει ένα πολύ καλύτερο τρόπο για να εκδικηθεί τον Μαλτέζο, καθώς έχει στα χέρια του ένα DVD που μπορεί να αποκτήσει με 50.000 ευρώ. Η Φαίη βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Περιφέρεται στο σπίτι σαν ζωντανή νεκρή κρατώντας το κουτί με τα χάπια στο χέρι της. Εχει πάρει τις αποφάσεις της, αλλά δεν τολμά να εκμυστηρευτεί σε κανένα το μυστικό της, παρά το γεγονός ότι η Φρύνη και η Χρύσα έχουν βάσιμες υποψίες ότι κάτι άλλο συμβαίνει στη φίλη τους. Η Φαίη ζητά από τη Χρύσα να της υποσχεθεί πως θα προσέχει πάντα τον Σταύρο, ό,τι κι αν συμβεί. Η Χρύσα ανησυχεί πως κάτι συμβαίνει στη Φαίη και μιλάει έτσι, αλλά εκείνη την καθησυχάζει... Φυσικά, κανείς δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι εννοεί.

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Αρης επισκέπτεται στον Μαλτέζο στην εταιρεία. Είναι η τελευταία του ελπίδα... Αλλά κι εκείνος του επαναλαμβάνει αυτό που δεν θέλει με τίποτα να ακούσει: ότι η πραγματική του μητέρα είναι η Βίκυ. Προσπαθεί να τον συμφιλιώσει με την αλήθεια, αλλά εκείνος δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα την καινούρια πραγματικότητα. Ερχονται στα χέρια. Ο Αρης του λέει ότι τον μισεί. «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια του», λέει και τον βαράει αλύπητα, ενώ τα κλάματα τρέχουν από τα μάτια του. «Αν καταστραφώ θα σε πάρω μαζί μου, πατέρα, σου το ορκίζομαι», του λέει και φεύγει. Η Τάνια και ο Μακρής βλέπουν με ικανοποίηση πως ο κλοιός γύρω από τον Μαλτέζο αρχίζει να σφίγγει... Ο Μακρής επισκέπτεται τον Μαλτέζο στο γραφείο του και προσπαθεί να τον παγιδεύσει, καθώς ξέρει ότι το πτώμα ανήκει στον οδηγό του. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα λέει στη Χρύσα την αλήθεια για την ανταλλαγή των παιδιών και της ζητά να βρει τον Αρη πριν γίνει κανένα κακό. Η Χρύσα τον ψάχνει παντού. Στο μεταξύ, η Βίκυ ξεναγείται στο νέο της σπίτι και είναι πολύ χαρούμενη. Η Αννα προσπαθεί να της τηλεφωνήσει, αλλά εκείνη δεν θέλει να της απαντήσει... Ο Γιάννης εξακολουθεί να ελπίζει πως η Μαντώ θα τον συγχωρέσει, αλλά ο Ρώσος και η Μαρία δεν είναι τόσο σίγουροι... Η Χρύσα τον βρίσκει τελικά και τον βάζει να υποσχεθεί ότι δεν θα κάνει καμία τρέλα. Ο Σταύρος πηγαίνει στο σπίτι του. Αποκαλύπτει στη Φαίη όλη την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Αρης δεν έχει γυρίσει ακόμη στο σπίτι. Περιφέρεται στους δρόμους και παίρνει την απόφαση να κάνει το απονενοημένο διάβημα: να πέσει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου.

Η ΦΑΙΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

Ο Μακρής επιστρατεύει τις «άκρες» του για να εντοπίσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μαλτέζο. Η Αννα ζητάει όπλο για προστασία. Ο Σταύρος αποκαλύπτει στους φίλους του την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Δρόσος προσπαθεί να ηρεμήσει τη Βίκυ, που νιώθει σαν χαμένη μέσα στις αιφνιδιαστικές εξελίξεις και δεν μπορεί να χωνέψει τη νέα κατάσταση. Η Μαντώ κάνει το νυφικό της κομμάτια. Η Φαίη και ο Σταύρος απολαμβάνουν ένα ερωτικό βράδυ, αλλά ο Σταύρος προσέχει ότι η Φαίη είναι κάπως διαφορετική... Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πείσει τον Αρη ότι τα αισθήματά της γι' αυτόν δεν πρόκειται να αλλάξουν, αλλά εκείνος της λέει ότι στο εξής θα είναι μόνος του. Αισθάνεται ότι η αγάπη αυτή δεν του αξίζει και ότι όλοι πρέπει να στραφούν στον Σταύρο. Τα λόγια του την κάνουν και πάλι κουρέλι. Η Φρύνη και ο Σταύρος σχολιάζουν τη συμπεριφορά της Φαίης, που είναι παράξενη τον τελευταίο καιρό. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είναι τόσο θλιμμένη. Την ίδια στιγμή, η Φαίη στέλνει στη γιατρό της, τη Μαρίνα, μήνυμα ότι θα σταματήσει τη θεραπεία. Ο Μαλτέζος βρίσκεται σε ταραχή με τους φόνους. Επισκέπτεται τον Μακρή στο τμήμα και απειλεί ευθέως τον αστυνόμο. Ο Σταύρος με τη Φρύνη βγαίνουν για λίγο, καθώς η Φαίη δεν αισθάνεται καλά να τους ακολουθήσει. Οταν όμως η Φρύνη επιστρέφει στο σπίτι, η Φαίη έχει εξαφανιστεί...

Η ΦΑΙΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Η Μαρίνα φτάνει αγχωμένη στο σπίτι της Φαίης αναζητώντας την. Η Φρύνη της λέει ότι λείπει και η Μαρίνα την παρακαλεί να την ψάξουν παντού, γιατί η φίλη της κινδυνεύει... Φυσικά δεν της αποκαλύπτει το λόγο. Η Αλεξάνδρα εκμυστηρεύεται στη Χρύσα ότι θέλει να πλησιάσει τον Σταύρο, αλλά φοβάται για τις αντιδράσεις του Αρη. Η Χρύσα υπόσχεται να βοηθήσει όσο περνάει από το χέρι της. Μόλις φεύγει η Χρύσα, η Αλεξάνδρα παίρνει το δικηγόρο της και ζητάει ανάκληση των μετοχών από τον Δημήτρη Μαλτέζο και μάλιστα άμεσα. Η Φαίη στο μεταξύ περιπλανιέται στους δρόμους. Πηγαίνει σε μια εκκλησία και προσεύχεται. Παίρνει τον Σταύρο και ζητάει να της πει ότι την αγαπά. Την ίδια στιγμή εκείνη σπαράζει από τα κλάματα. Ο Γιάννης πάει στη φάρμα και συναντά τον Μακρή. Προσπαθεί να τον πείσει να δει τη Μαντώ, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Η Αλεξάνδρα πλησιάζει τον Αρη, ο οποίος έχει απίστευτες τύψεις για όσα έχει κάνει. Ζητά να τον αφήσει μόνο του. Ο Σταύρος και η Φρύνη δεν μπορούν να εντοπίσουν πουθενά τη Φαίη. Το κινητό της είναι κλειστό. Η Μαρίνα, πολύ ανήσυχη, τους αποκαλύπτει ότι η Φαίη δεν ήταν ποτέ έγκυος... Τους λέει την αλήθεια. Ο Σταύρος τα χάνει. Θέλει να μάθει τα πάντα και η Μαρίνα αποφασίζει να τους πει τα πάντα για την κατάστασή της, έστω και τώρα. Οτι δεν υπάρχει καμία ελπίδα ζωής. Ο Σταύρος δεν μπορεί να το πιστέψει. Τα βάζει με τη γιατρό. Πάει να τη χτυπήσει. Τη θεωρεί υπεύθυνη. Την ίδια στιγμή, η Αννα την έχει στήσει στον Μαλτέζο. Οπλοφορεί, ενώ ο Αρης μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει από το σπίτι. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να τον πείσει ότι η αγάπη της γι' αυτόν είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Αρης όμως δεν πιστεύει τίποτα από όσα του λέει. Δεν μπορεί να δεχτεί τον Χαλκιά στη ζωή του. Στο μεταξύ, μια περαστική βρίσκει τη Φαίη νεκρή στο παγκάκι έξω από την εκκλησία, την ίδια στιγμή που ο Σταύρος την ψάχνει παντού. Οι γιατροί αποφαίνονται ότι ο θάνατός της επήλθε από ανακοπή. Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος γυρίζει στο σπίτι. Είναι έτοιμος να καταρρεύσει. Τρία αναπάντητα «γιατί» τον ταλαιπωρούν. «Γιατί δεν μου μίλησε; Γιατί δεν με εμπιστεύτηκε; Μου έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη αλλά ήταν ψέμα;» και καταρρέει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top