Menu

AKARSU EPEISODIA 94, 95, 96, 97 PRODOSIA STAR ΑΚΑΡΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Επεισόδιο 93 Δευτέρα 20-1

Η Σελμά, που είναι σε ένταση λόγω του γάμου και θα ζητήσει μια χάρη από την Τζεμιλέ. Στο μεταξύ ο Εκρέμ Τατλίογλου θα καταλάβει ότι η Τζεμιλέ δεν πρόκειται να υποχωρήσει και θα πάρει πιο σκληρές αποφάσεις και θα στείλει τους δικούς του ανθρώπους στο εργαστήριο όπου θα βρίσκεται η Τζεμιλέ. Η Τζεμιλέ όμως δεν θα είναι μόνη της απέναντι σ'αυτές τις απειλές και κάποιος άλλος αναλάβει να τη βοηθήσει για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Ο Εκρέμ Τατλίογλου είναι εξοργισμένος και αρνείται να αποδεχθεί την ήττα του. Η Τζεμιλέ θα βρίσκεται υπό την απειλή ενός μεγάλου κινδύνου.

Επεισόδιο 94 Τρίτη 21-1

Η βιοτεχνία της Τζεμιλέ θα πάρει φωτιά μετά από εντολή του Εκρέμ.Κανείς δεν θα γνωρίζει ότι στην βιοτεχνία θα βρίσκεται και η Τζεμιλέ. Ο Αλί θα ακούσει τους γύρω καταστηματάρχες να λένε ότι δεν είδαν την Τζεμιλέ να φεύγει από τη βιοτεχνία και χωρίς να το σκεφτεί θα μπει στο φλεγόμενο κτίριο. Τα κακά νέα θα μαθευτουν γρήγορα. Η Μπερίν με τον Χακάν καταφθάνουν στη βιοτεχνία. Ο Σονέρ μάταια προσπαθεί να βρει τα ίχνη του εξαφανισμένου Μουράτ. Το γεγονός αυτό θα γίνει αιτία να αποστασιοποιηθεί από την Αϊλίν. Η Αϊλίν θα υποφέρει και δεν θα μπορεί να αντιδράσει..

Επεισόδιο 95 Τετάρτη 22-1

Η Καρολίν δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. θα προσπαθήσει να κερδίσει τη φιλία του Σονέρ. Η πρόταση, που του κάνει θα τον αφήσει έκπληκτο. Ο Μετέ του οποίου οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν με μεγάλη επιτυχία,θα μάθει την πραγματική ταυτότητα της Ζαλέ. Ο Οσμάν θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει την Γκιουλτέν και τελικά το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Στο σπίτι έρχεται και πολυσυζητημένη τηλεόραση. Ο Κενάν θα παντρευτεί τη Σελμά και πραγματοποιεί το σχέδιο του.θα εργάζεται πλέον στον Όμιλο αλλά αρκεί να τον περιμένει κάποια έκπληξη...

Επεισόδιο 96 Πέμπτη 23/1

Η απόφαση που θα πάρειη Τζεμιλέ να διευθύνει τον όμιλο του Καρτζί ξαφνιάζει τους πάντες.Ολη αυτή η κατάσταση όμως θα δυσαρεστήσει τον Κενάν και τον Ίμπο. Ο Κενάν θα βρίσκει σαν εμπόδιο συνέχεια την Τζεμιλέ και δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει το σκοπό του και παίρνει την απόφαση να αλλάξει τακτικές.

Επεισόδιο 97 Παρασκευή 24-1

Ο Κενάν αρχίζει πλέον να λειτουργεί εναντίον Τζεμιλέ στη Σελμά. Η Αϊλίν θα επισκεφθεί τον Σονέρ στη δουλειά του, αλλά την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η Μπερίν στη νέα της εργασία θα πρέπει να εργάζεται παρα πολλές ώρες με τον Αχμέτ.Ολη αυτή η κατάσταση είναι δύσκολη για την Μπερίν. Η Αϊλιν είναι είναι πολύ στεναχωρημένη και θα πάρει μια δύσκολη απόφαση .Οι δύο αδελφές θα αποφασίσουν να ξαναγυρίσουν στο πατρικό τους για να βοηθήσει η μητέρα τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Top