Menu

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ(ALPHA) ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ(Metron Analysis theTOC.gr).Φωτιά στην πολιτική- προεκλογική συζήτηση έχει προκαλέσει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το theTOC.gr - η πρώτη δημοσκόπηση για τη μεγάλη μάχη στον δήμο της Αθήνας. Τα αποτελέσματα αναδημοσιεύονται σχεδόν σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.
Προβάδισμα με 20% για τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη προκύπτει από την πρώτη δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές, μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο Αθηναίων, που διεξήχθη από το ειδησεογραφικό site theTOC και την Metron Analysis.

Από την δημοσκόπηση όμως, προκύπει και ένα ακόμα ενδιαφέρον εύρημα, αυτό του «γαλάζιου εμφυλίου», από τον οποίο φαίνεται να είναι ελαφρά πιο κερδισμένος ο Νικήτας Κακλαμάνης έναντι του Άρη Σπηλιωτόπουλου, που έρχεται τρίτος, με οριακό προβάδισμα του πρώτου (14% έναντι 13%).

Ακολουθούν στην τέταρτη θέση ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής (11%) και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10% -μια εικόνα, που προϊδεάζει για σκληρή μάχη ανάμεσα στους τέσσερις για το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ακολουθούν οι: Νίκος Σοφιανός: 6%, Βασίλης Καπερνάρος: 5%, Γιώργος Αμυράς: 5%, Άλλος: 1%, Άκυρο-Λευκό: 3%, Αποχή: 3%, Αναποφάσιστοι: 7%, Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ 2%.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top