Menu

Klemmena oneira mavridis maltezos mega.Η μεγάλη επιτυχία που έχουν τα «Κλεμμένα Όνειρα» στο Mega οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Η απήχηση που έχει στην prime time ζώνη του Mega, είναι πρωτοφανής, καθώς έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητα του τηλεοπτικού κοινού. Η ίντριγκα, το μυστήριο και οι δολοφονίες, είναι μερικά από τα στοιχεία που έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές στη συγκεκριμένη σειρά. Ωστόσο, όλα αυτά μέχρι φέτος το καλοκαίρι. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως δεν δόθηκε πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.
«Δεν πήραμε το πράσινο φως, διότι δεν υπήρχε χρηματοδότηση. Ενώ είχαν γίνει συζητήσεις προκειμένου να συνεχίσει η σειρά και τη νέα σεζόν στο Mega, μου ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό ότι δεν προχωράμε τελικά, γιατί υπάρχουν δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα με την παραγωγή. Είχα ήδη γράψει όλη τη συνέχεια των «Κλεμμένων Ονείρων» 150 επεισόδια συνολικά, ωστόσο η σειρά θα τελειώσει οριστικά φέτος το καλοκαίρι. Πάντως μέχρι στιγμής είμαστε όλοι οι συντελεστές πληρωμένοι στην ώρα μας».
Ποιο θα είναι το φινάλε της σειράς;
Το τέλος το ξέρω μόνο εγώ και το κρατάω επτασφράγιστο μυστικό. Σε όλες τις σειρές που έχω γράψει και έχω σκηνοθετήσει το φινάλε το σκεφτόμασταν μαζί με τους συνεργάτες μου. Αυτή τη φορά θα αποφασίσω μόνος μου, κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι ο «Μαλτέζος» (Αλέξανδρος Σταύρου) επανέρχεται στο προσκήνιο και η σειρά θα έχει ένα τέλος ανατρεπτικό, καμία σχέση με ό, τι περιμένουν οι τηλεθεατές να συμβεί.
Κλεμμένα Όνειρα: Το τελος
Ο Στηβ Μαυρίδης είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας όλα τα σκοτεινά σχέδια του Μαλτέζου. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και ο Στηβ Μαυρίδης στάθηκε το μοιραίο πρόσωπο. Χωρίς ίσως να το ξέρει ή να το θέλει, βοήθησε στο να αποκαλυφθούν όλα γύρω από τον Μαλτέζο. Η συνέχεια για τον Στηβ Μαυρίδη είναι ζοφερή, αφού θα δούμε ότι ο Μαλτέζος δεν δείχνει κανένα έλεος και τον βγάζει από τη μέση. Σε μια καθοριστική τους συνάντηση, ο Μαλτέζος αποφασίζει να τον σκοτωσει και αργοτερα θα περιμενει να τον συλλαβουν...
Την ίδια στιγμή ένα νέο απρόοπτο περιστατικό που οι σεναριογράφοι κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό θα ενώσει και πάλι Αρη (Ορφέας Παπαδόπουλος) και Σταύρο (Κωνσταντίνος Λάγκος).

Δημοσίευση σχολίου

 
Top