Menu

MEGA Unforgettable Παιχνίδια μνήμης-Αυτή την εβδομάδα έρχεται στο Mega η αμερικάνικη αστυνομική σειρά «Unforgettable», που αναμένεται να ικανοποιήσει τους φαν του είδους.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές δουλειές που ήρθαν στο δρόμο του Ντίλαν Γουολς, στη μετά «Nip-Tuc» εποχή. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, δεν φορά λευκή ποδιά και δεν έχει στο χέρι του νυστέρι. Με το σήμα του αστυνομικού και με το όπλο ανά χείρας, ως Αλ Μπερνς τρέχει στους δρόμους της Αμερικής, στην προσπάθειά του να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα. Και επειδή ποτέ ένας ντετέκτιβ δεν είναι αποτελεσματικός αν δεν έχει δίπλα του ένα γυναικείο μυαλό, στο πλευρό του θα δούμε την Πόπι Μοντγκόμερι, η οποία υποδύεται την δαιμόνια Κάρι Γουελς.
Παιχνίδια μνήμης

Η ιδιαιτερότητα της ντετέκτιβ Κάρι είναι ότι και να θέλει δεν μπορεί να ξεχάσει τίποτα απολύτως. Θυμάται τα πάντα με όλες τις λεπτομέρειες. Ημερομηνίες, φάτσες ακόμα και τι φορούσε κάποιος πριν από πέντε χρόνια μια συγκεκριμένη ημέρα. Το μόνο που δεν μπορεί να θυμηθεί είναι οι λεπτομέρειες από την ημέρα που η αδερφή της δολοφονήθηκε. Επειτα από καιρό απουσίας από το Σώμα, η ντεντέκτιβ «δεν ξεχνώ τίποτα», αποφασίζει να γυρίσει. Εκεί συναντά τον πρώην εραστή της, τον μαχητικό ντετέκτιβ Αλ Μπερνς, ο οποίος φορτίζει λίγο ακόμη την ατμόσφαιρα με την παρουσία του. Μπαίνει στην ομάδα του με σκοπό την εξιχνίαση ανθρωποκτονιών, με προτεραιότητα αυτήν της αδερφής της. Το μόνο που έχει να κάνει λοιπόν είναι αυτό που δεν μπορεί, να θυμηθεί τις λεπτομέρειες από τη μέρα που η αδελφή της δολοφονήθηκε.Απο τα πρώτα επεισόδια η Κάρι, έχοντας παρατήσει τη δουλειά της, σκέφτεται να εκμεταλλευτεί το χάρισμα της «υπερμνήμης» και να βγάλει λεφτά στα καζίνο. Μια δολοφονία, όμως, θα τη φέρει κοντά στον πρώην της και ντεντέκτιβ Ντίλαν και τελικά θα ενταχθεί στην ομάδα του. Η δράση αρχίζει στη συνέχεια, όταν στην προσπάθειά της να εξιχνιάσει τον φόνο ενός ζευγαριού, η Κάρι προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον μοναδικό μάρτυρα του εγκλήματος, που είναι ο 7χρονος γιος των θυμάτων.
Καταλυτικό για την εξέλιξη της σειράς θα είναι το πέμπτο επισόδιο. Η έρευνα της δολοφονίας μιας μυστηριώδους κληρονόμου φέρνει την Κάρι αντιμέτωπη με έναν αδίστακτο δημοσιοσχετίστα που τη φορτώνει με παλιές αναμνήσεις. Ετσι, μια επίσκεψη στη μαμά της τής δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα στην αναζήτηση του δολοφόνου της αδερφής της.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top