Menu

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Hilton Athens Magazine», η Σία Κοσιώνη μιλάει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη δουλειά της αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί.Μιλώντας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που μόλις ξεκινάει, η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ είπε: «Φοβάμαι πως η επόμενη τηλεοπτική σεζόν, που θα με βρει ξανά στο ΣΚΑΪ, μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, θα είναι πιο δύσκολη. Το σίγουρο είναι πως θα ανταποκριθούμε το ίδιο καλά, με πολύ κουράγιο και αισιόδοξη διάθεση. Το καλύτερο όπλο μας είναι η ψυχραιμία, απαραίτητο για όλους εμάς που μεταφέρουμε τις ειδήσεις στον κόσμο μέσα σε κλίμα ανασφάλειας και φόβου. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή σε μια εποχή, μάλιστα, που ο λαϊκισμός περισσεύει και ο κόσμος μπορεί να παρασυρθεί εύκολα. Γι’ αυτό καθένας από μας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε ό,τι μεταδίδει και απόλυτα ψύχραιμος. Προσωπικά, νιώθω τυχερή, γιατί η ψυχραιμία είναι το χάρισμά μου».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως η εμφάνισή της έχει βαρύτητα, ειδικά στην τηλεόραση, ανέφερε: «Προσωπικά δεν διεκδίκησα κάτι βασιζόμενη στην εμφάνισή μου. Αντίθετα από τα πρώτα βήματα της καριέρας μου δούλευα πάρα πολύ, γιατί ήξερα ότι τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο. Βέβαια, είναι σίγουρο πως όταν μια γυναίκα είναι γοητευτική, κινείται με μεγαλύτερη άνεση. Ειδικότερα στον χώρο της τηλεόρασης, η ομορφιά είναι εισιτήριο – σίγουρα όμως μιας διαδρομής και όχι διαρκείας. Την ίδια ώρα βέβαια, όταν μια γυναίκα είναι όμορφη, υπάρχει περίπτωση η εμφάνισή της να υπερκαλύπτει τις δραστηριότητές της». Δεν ήταν όμως όλα εύκολα: «Ναι, (αντιμετώπισα το πρόβλημα αυτό) τον πρώτο καιρό της καριέρας μου. Σήμερα, όμως, ύστερα από τόσους κόπους, χαίρομαι γιατί ο κόσμος δεν με βλέπει πλέον ως μια ωραία παρουσιάστρια. Ευτυχώς, στέκεται σε άλλα πράγματα».
Σχετικά με τη σχέση της με την τηλεόραση, η Σία Κοσιώνη δήλωσε: «Δεν βλέπω τηλεόραση, γιατί όλη μέρα ασχολούμαι μαζί της, το πολύ πολύ να παρακολουθήσω επιλεκτικά κάποιες ενημερωτικές εκπομπές».
Τέλος, αναλογιζόμενη αν η τύχη είναι με το μέρος της πρόσθεσε: «Όσο πιο πολύ δουλεύω, τόσο περισσότερη τύχη έχω. Με λίγα λόγια, δεν πιστεύω στο πεπρωμένο. Για μένα το πρωταρχικό είναι να κυνηγάς ό,τι αγαπάς και κατά δεύτερον να αντιλαμβάνεσαι την ευκαιρία και να την αρπάζεις όταν σου δίνεται» ενώ για το ενδεχόμενο να αποκτήσει σύντομα και ένα παιδί, αποκάλυψε: «Μπορεί η ζωή να αλλάζει με τη γέννηση ενός παιδιού, αλλά αν τύχει, θα αντιμετωπίσω την πρόκληση, καθώς όλες οι γυναίκες με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουμε πάντα να τα βγάζουμε πέρα με ό,τι και να κάνουμε».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top